Download Free Backgammon - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Free Backgammon
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows XP | Versiune: 1.0.1
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

RAN Online este un joc gratuit MMORPG. Intrați într-una din cele trei universități și învățați să dețineți abilități puternice în acest RPG online tradițional.

Lumea familiară

RAN Online începe cu o selecție dintre trei universități, fiecare având propriile specialități și practici. Jucătorii devin apoi studenți, învățând noi abilități și luptând alături de alții împotriva personajelor posedate. Această temă unică este un contrast puternic cu jocul care urmează stilul MMORPG tradițional, fără excepție. PVP și PVE sunt disponibile cu un accent puternic pe munca în echipă și explorare, magie și articole pot fi găsite și nivelarea merge până la 260. Jucătorii veterani MMORPG vor găsi ceva nou sau neașteptat în joc, dar aceasta nu este neapărat o caracteristică proastă . RAN Online funcționează de peste un deceniu și are atât o gamă uriașă de conținut, cât și o estetică extrem de datată. Jucătorii care doresc să se rătăcească și să mănânce într-un mediu familiar ar putea găsi cu siguranță jocuri mai proaste, dar cei noi pentru gen aproape sigur se vor plictisi repede. O traducere destul de cumplită în engleză și o bază de utilizatori slabă sunt, de asemenea, obstacole de depășit.

Înapoi la elementele de bază

RAN Online este o relicvă a unui trecut îndepărtat. Cei care vânează un hit nostalgic al MMORPG vor găsi sute de ore de misiuni și nivelare, dar experiența generală este încă mediocră pentru săraci.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: