Download Free 3D Photo Maker - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Free 3D Photo Maker
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Instrument gratuit pentru a crea imagini uimitoare în trei dimensiuni

3D Photo Maker gratuit este un instrument destinat să permită utilizatorilor să proiecteze imagini tridimensionale frumoase în cel mai scurt timp. Aceasta poate fi o alternativă excelentă la software-ul mai complicat, care necesită cunoștințe anterioare, cum ar fi GIMP sau Adobe Photoshop. Un alt beneficiu masiv este că, spre deosebire de alte pachete, acest program este absolut gratuit pentru a fi descărcat.

Caracteristici principale și funcții

Free Photo Maker 3D poate transforma rapid cele mai comune formate de imagini într-o redare tridimensională. Cu toate acestea, mai întâi este important de reținut că vor fi necesare două fotografii separate. Acestea trebuie luate în unghiuri ușor diferite unele de altele. Un algoritm construit în cadrul acestui software va „combina” cele două fișiere într-o singură versiune 3D. Cei care sunt familiarizați cu lentilele stereoscopice pot fi deja conștienți de acest proces. De asemenea, ar trebui să menționăm că, la fel ca și alte imagini tridimensionale, utilizatorul va avea nevoie de ochelari stereo anaglici.

detalii suplimentare

Acest program este foarte ușor și nu va necesita mult spațiu pe un hard disk. Acest lucru îl face ideal pentru sisteme de operare cu probleme de performanță. Deoarece este considerat a fi freeware, actualizările vor apărea din când în când. Dezvoltatorii susțin că un creator de videoclipuri 3D va fi lansat cândva în viitorul apropiat.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII