Download Fotor Photo Editor - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Fotor Photo Editor
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Editor foto elegant și ușor de utilizat

Fotor este un editor de fotografii simplu, dar ușor de utilizat pentru Windows, care vă permite să editați fotografii, fără a fi expert în Photoshop.

Adăuga frontiere, efect de înclinare și mai mult

Fotor prelucrează rapid fotografiile permițându-vă să reglați expunerea, luminozitatea, contrastul, echilibrul de alb și saturația, să clarificați / estompați, să adăugați o vinie sau să decupați, să îndreptați, să rotiți și multe altele.

„Scene” oferă 13 opțiuni diferite de îmbunătățire cu 1 apăsare, care pot îmbunătăți fotografiile făcute la lumină proastă sau care au nevoie de re-atingere. Există, de asemenea, o gamă uriașă de efecte și frontiere care au fost concepute de fotografi și designeri profesioniști. Există peste 60 de efecte, inclusiv Classic, Lomo, B&W, Art și Vignete, plus peste 30 de stiluri diferite de cadre. Fotor include, de asemenea, efectul impresionant Tilt-Shift care oferă imaginilor dvs. profunzimea de câmp văzută în mod normal doar pe camerele DSLR de calitate profesională.

Uimitor de ușor de utilizat

În ciuda tuturor acestor funcții, Fotor este foarte ușor de utilizat. Majoritatea efectelor și îmbunătățirilor sunt efectuate folosind un slider și există, de asemenea, integrarea cu rețeaua de socializare pentru a vă face fotografiile acolo instantaneu.

Rezultate superbe

Produsul final care folosește Fotor vă oferă rezultate Photoshop-esque fără a fi nevoie să fie un expert în design grafic. Adăugat la interfața elegantă, face ca editarea fotografiilor să fie plăcută.

Concluzie

Fotor este o alegere excelentă pentru toți cei care doresc rezultate în căutare profesională, fără a fi nevoie să cumpere și să învețe cum să folosească Photoshop

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: