Download Fortnite Battle Royale - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Fortnite Battle Royale
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Fortnite este un joc de supraviețuire dezvoltat de Epic Games. Jocul prezintă genul shooter de acțiune cu mecanici de construcție și construcție . Există trei moduri de joc individuale la care jucătorii se pot alătura: Salvați lumea, Battle Royale și Creative.

Joc de distracție din trei în unu

După primul său anunț din 2011, jocul intern de jocuri epic Games și campania de crowdfunding de succes, Fortnite a fost lansat la mijlocul anului 2017. Are trei moduri diferite de joc lansate la date separate. Fiecare mod de joc are o identitate unică de care s-ar bucura orice fel de jucător. Fortnite încearcă să devină jocuri separate simultan, fără a deveni un amalgam dintre toate. Cele 3 moduri de joc au împărtășit același motor de joc și mecanică de joc, încurajând totodată genuri diferite. Cartoony și grafică stilizată sunt distractive și atrăgătoare pentru copii și adulți. Oricine poate găzdui sau participa la un joc multiplayer . Principalele atracții ale acestui joc sunt Emoturile animate și piei de colecție . Jucătorii pot petrece ore întregi făcând dansuri cu pielea jucătorului cu aspect amuzant. Fiecare piele are o personalitate și un farmec distinct.

Lurking noaptea

Jucătorii se confruntă cu hoarde de monștri, fie în sol, fie cu prietenii online , colectează resurse pentru a construi forturi și pentru a - l apăra noaptea. Primul mod de joc se învârte în jurul unei echipe formate din patru jucători care luptă împotriva hoardelor de monștri malefici numiți Husks. Acești monștri au făcut ravagii în toată țara după ce au ieșit din catastrofa numită Furtună. Există, de asemenea, Husks unice care pot depăși apărarea și forturile jucătorului. Jucătorii selectează 4 tipuri de personaje sau arhetipuri : Outlanders-ul plin de resurse, soldații gata de luptă, Ninjas-ul sigur și constructorii pricepuți. Acțiunea se desfășoară în mai multe etape , echipele întâi scăpând clădirile abandonate și orașele fantomă pentru unelte și arme. Colecțiile de colecție pot fi folosite pentru a îmbunătăți forturile , pentru a îmbunătăți personajele și pentru a construi capcane pentru a se pregăti pentru valurile uriașe de monștri noaptea. Jucătorii pot găsi civili și pot trimite salvări . Fiecare etapă are misiuni sau obiective diferite. Luptele sunt apoi luptate la forturile construite de jucător cu o serie de arme și apărare. Acest amestec de supraviețuire și meșteșugare funcționează bine în cea mai mare parte, în ciuda unui ușor sentiment de stânjeneală.

Battle Royale cu tematică de partid

Modul de joc gratuit se concentrează pe bătălii competitive la care toată lumea poate lua parte și bucura. Modul Battle Royale este atât un mediu foarte distractiv cât și competitiv , comparabil cu seria Battlefield mai serioasă și plină de acțiune. Victoriile sunt determinate de dexteritate, strategie, noroc și creativitate. Este o alternativă excelentă pentru fanii de jocuri, cum ar fi jocurile cum ar fi PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS și Rules of Survival, care doresc un divertisment mai colorat și mai memorat . Vorbind despre elemente competitive, există și Campionul Mondial al Fortnite . Cei care s-au calificat din preliminarii vor trece la campionat. O mare cantitate de premii din viața reală așteaptă campionii solo și doi jucători.

O latură mai casual

Jucătorii pot accesa un server privat pe o insulă . Li se oferă libertatea de a construi infrastructuri , precum și de a manipula obiecte de joc . Jucătorii pot invita pe alții pentru experiență în sandbox sau pot participa la jocuri construite în comunitate . În afară de modurile concurențiale sau comunitare, Fortnite are activități suplimentare, cum ar fi mini-jocuri , provocări în ediție limitată și chiar concerte în joc . Toate insulele cu aspect excelent vor fi prezentate pe „The Block” pentru a vedea lumea.

Meșteșuguri și luptă distractivă

Fortnite este un joc cu inimă ușoară, cu o serie de moduri de joc separate . Focalizarea multiplayer puternică și acțiunea rapidă oferă tuturor o experiență de joc excelentă. Stilul grafic aproape desenat adaugă o notă de umor la setarea apocalipsei, completând tonul jocului. În timp ce există unele probleme cu echilibrul, există încă o mulțime de distracție frenetică în ofertă.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: