Download Five Nights at Freddy's World - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Five Nights at Freddy's World
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 0.1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Five Nights at Freddy's World este un RPG bazat pe ture și un spin-off al celebrei saga Five Nights at Freddy's (FNAF) . Ne confruntăm cu o aventură interesantă sau cu un produs extrem de conceptual? Toate semnele indică că nu ...

Un vis promițător care nu funcționează

Pe hârtie, Five Nights at Freddy's World pare un vis ciudat pentru fanii seriei: puteți controla până la 40 de personaje și puteți explora o lume fantezistă neobișnuit. Uită orice groază. Singurele lucruri înfiorătoare este că pe măsură ce explorați lumea începe să putrezească și să se degradeze. Deci, este misiunea ta de a găsi sursa de glitches, bug-uri și monștri.

Problema este că FNAF World este o dezamăgire în toate privințele . Misiunea principală nu are un obiectiv clar și nu oferă niciun ghid sau complot care să îți justifice acțiunile. Lipsa ta de direcție devine și mai frustrantă, deoarece este dificil să găsești sclipici și erori, efectele lor vizuale fiind pierdute în etapele groaznice ale mediului.

Este un sentiment de nedumerire care se repetă în sistemul de luptă, care într-un RPG este totul. În Five Nights at Freddy's World nu există descrieri pentru atacuri. Ce face acest lucru, este un atac, o mișcare de vindecare, defensivă ... nimeni nu știe!

Cealaltă mare problemă a bătăliilor este că nu există nicio strategie . Spune doar orice abilitate dorești până când câștigi. Sau pierde. Totul se limitează la „kilogramul care face butonul iar și iar”. Și singura dată când nu funcționează este în jocul târziu sau când te confrunți cu un șef.

O lume plictisitoare

Povestea este confuză, bătăliile sunt plictisitoare ... Dar despre lume? Merită măcar să fie explorat? NOPE. Vă amintiți de înfricoșătorul joc FNAF de Ediție Halloween? Five Nights at Freddy's World este practic identic. Modelele animatronice sunt urâte, animația este slabă și aproape că nu există secrete sau stimulente care să vă încurajeze să descoperiți ceea ce urmează.

Ciclul acestei dezamăgiri este modul de a recruta Freddy, Fată și companie: este complet întâmplător . Textul apare brusc declarând că "Cineva vine!" și apoi te lupți cu un nou animatronic. Dacă câștigi, se alătură echipei tale.

Problema este că nu simțiți că ați câștigat prin nicio abilitate . Cu excepția cazului în care pierzi bineînțeles, moment în care simți doar că se datora faptului că adversarul era supra-nivelat. Este un joc oribil de ruletă.

Păcatul nostru pentru Five Nights at 5 al lui Freddy este vinovat pentru asta?

Urăsc să o spun, pentru că, în teorie, acesta este ultimul joc din serie, dar UITĂ Five Nights at Freddy's World. Este plictisitor, confuz și urât . Dacă îți este dor de serial, îți recomand să te întorci la Five Nights at Freddy's 4 sau FNAF 3. Ambele reprezintă culmea acestei francize horror.

Singurul lucru înfricoșător despre FNAF World este faptul că s-ar putea să ne lipsească FNAF 5 pentru asta .

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: