Download FenrirFS - Descarca PC Telefon Android sau IOS

FenrirFS
Categorie:
Programe Diverse Educatie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Super sincronizare și organizare de fișiere

FenrirFS este un instrument de sincronizare și organizare a fișierelor pentru Windows PC.

Dacă aveți un hard disk imens, este ușor să îl supraîncărcați cu o grămadă de fișiere diferite. Odată ce începeți, este adesea dificil să urmăriți totul. Bine, există programe acolo, cum ar fi FenrirFS, care vă ajută să urmăriți totul.

FenrirFS oferă un set complet de caracteristici care vă ajută să sortați și să organizați fișierele PC-ului. Când sunteți la începutul fișei de sortare a fișierelor, de exemplu, este destul de util să puteți previzualiza fișierele fără a fi nevoie să le deschideți . FenrirFS vă permite să faceți acest lucru. Puteți previzualiza imagini, PDF, text, fișiere muzicale și multe altele.

FenrirFS vă permite, de asemenea, să organizați fișiere adăugând etichete la mai multe fișiere simultan . Trebuie doar să trageți și să fixați fișierele selectate în etichetele dorite. Datorită unei funcții de sincronizare grozave, folderele vor fi etichetate automat pe măsură ce aruncați fișierele în fiecare file de etichete separate, ceea ce înseamnă că nu trebuie să parcurgeți și să le etichetați manual singur.

S-ar putea să dureze puțin pentru a afla toate caracteristicile, dar FenrirFS are o interfață plăcută pe care majoritatea oamenilor vor învăța să o navigheze în cel mai scurt timp.

FenrirFS este o opțiune excelentă pentru păstrarea tuturor fișierelor în ordine pe computer.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: