Download Farming Simulator 18 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Farming Simulator 18
Categorie:
Jocuri Diverse
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 10 | Versiune: Depinde de Dispozitiv
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Pierdeți-vă într-o lume enormă de agricultură și creștere a bovinelor cu Farming Simulator 2018. Gestionați culturile, creșterea animalelor și comercializați-vă produsele.

Numele principal în simulatoare agricole

Este posibil să fie o piață de nișă, dar Farming Simulator s-a stabilit drept vârful teancului în această nișă. Dacă sunteți în căutarea unor activități agricole realiste, cum ar fi cultivarea culturilor, îngrijirea vacilor, a oilor și a porcilor sau doriți doar să vă jucați cu utilaje agricole grele, acest joc v-a acoperit. Scopul jocului este să îți conduci cu succes ferma și să îți vinzi produsele. Progresia vă permite să accesați alte lucruri, cum ar fi echipamente mai bune. Grafica este în regulă și face o treabă trecătoare pentru a transmite o lume realistă și deschisă a agriculturii. Există o mulțime de vehicule pentru a alege și o serie de culturi și vite diferite pentru a avea grijă.

Un Sim Farming Bun

Dacă sunteți în căutarea unui simulator de agricultură, nu puteți greși cu Farming Simulator 2018. Graficele ar putea fi mai bune și ar fi bine să aveți mai multe harti pe care să le jucați, dar în afară de acele adrese minore acolo este foarte puțin rău de spus despre acest joc.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: