Download Farming Simulator 15 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Farming Simulator 15
Categorie:
Jocuri Diverse
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un nou joc de agricultură a sosit cu totul nou motor grafic și fizică . Farming Simulator 15 oferă o lume cu totul deschisă, plină de detalii și efecte vizuale, care face ca simulatoarele anterioare să pară seturi de filme ieftine. Această aplicație de joc este setată să transporte franciza Farming Simulator într-o nouă eră .

Medii mai mari, activități noi

Ca și în cazul altor jocuri Farm Simulator, Farm Simulator 15 vă permite să dețineți și să gestionați o fermă . De la recoltare la zootehnie și vânzări de produse proaspete, această aplicație îți oferă o varietate de sarcini de care cu siguranță te poți bucura. Jocul dvs. începe cu un tutorial opțional care vă va conduce prin controalele de bază ale fiecărei abilități. Odată ce obțineți blocajul, veți fi lăsați pe cont propriu pentru a începe să vă gestionați ferma.

Farm Simulator 15 oferă două locații agricole . Puteți gestiona sute de acri de teren în noul mediu nordic sau pe solul renovat din America de Nord . De asemenea, jocul vă permite să folosiți și să conduceți peste 140 de vehicule autentice și instrumente agricole de la peste 40 de producători cei mai renumiți , inclusiv 20 de mărci noi .

Acest nou echipament include o selecție de instrumente și vehicule care vor fi de mare ajutor în noua activitate a jocului , care este tăierea lemnului . Asta e corect. Farming Simulator 15 nu mai este doar despre cosirea solului și îngrijirea animalelor tale. Acum puteți experimenta tăierea lemnului pentru bușteni.

Ideea de Farming Simulator 15 este să îți fermezi terenul, să câștigi bani și să investești în mai multe utilaje și câmpuri, astfel încât să poți câștiga și să te extinzi. Puteți cumpăra toate aceste completări în magazinul din joc .

Față nouă, aceeași acțiune

În timp ce jocul oferă un mediu și o activitate nouă, esența Farming Simulator 15 rămâne neschimbată . Noul motor de fizică a trecut printr-o transformare, dar nu în mare măsură. Vehiculele sunt acum mai ușor de controlat și au afișat dinamic cheile suplimentare de care aveți nevoie pentru diferitele funcții ale fiecăruia.

Conducerea între ferme se simte, de asemenea, mai vie decât versiunile anterioare, cu mai mult trafic și pietoni . Cu toate acestea, efectul acestor detalii suplimentare nu durează mult. Pentru unul, pietonii nu vor încerca să te evite și îți pot trece vehiculul ca și cum ar fi fantome. De asemenea, alte traficuri, cum ar fi autoturismele și autoutilitarele, tind să fie obiecte aproape de neoprit, împotriva cărora echipamentele tale agricole vor sări doar. Niciunul dintre vehicule și utilaje agricole nu are nicio modelare a daunelor, astfel încât chiar dacă loviți alte vehicule, veți rămâne fără probleme. Dacă ajungeți la marginea hărții, veți lovi un zid.

Cu toate acestea, în timp ce fizica jocului necesită mai multe îmbunătățiri, grafica este o poveste diferită. Vehiculele arată mai bine cu mai multe detalii și animație mai bună . Mediul a suferit, de asemenea, o facelift cu detalii precum ierburi, cascade și copaci care sunt mult mai buni decât decupajele de carton din trecut. Efectele sonore și zgomotul de fundal al mediului sunt, de asemenea, ceva de neclintit, deoarece adaugă un sentiment mai ferm fermei jocului.

Simulatorul tău clasic redefinit

Farming Simulator 15 poate să nu aibă o schimbare majoră în jocul său, dar puținele îmbunătățiri ale unora dintre aspectele jocului fac ca acesta să merite verificat . Jocul este mai mare și mai frumos, cu medii noi și grafică îmbunătățită. Aceste modificări adăugate cu mecanica clasică a jocului sunt suficiente pentru a converti jucătorii într-un stil de viață virtual agrar .

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: