Download Farming Simulator 14 for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Farming Simulator 14 for Windows 10
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Demo | Platforma: Windows 10 | Versiune: 13.0.1
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Saga Farming Simulator vine pe Windows 10! Programul, o versiune reproiectată pentru dispozitive cu ecran tactil , oferă totuși principalele funcții ale seriei. Și mergând după ceea ce putem vedea, prețul grâului nu a încetat să crească!

Arta afacerii agricole de pe telefonul mobil

Farming Simulator, în unele ediții, a reușit să se afirme ca o referință finală în simularea agricultură pentru PC. Acum, această versiune mobilă tocmai a adăugat un nou bloc de construcții, oferind un joc ceva mai simplificat, dar mai ales adaptat acestui nou mediu.

Aceasta va implica, ca întotdeauna, gestionarea afacerii dvs. agricole , garantarea dezvoltării acesteia prin achiziționarea de tractoare noi, recoltoare etc. Precizia jocului este la fel de întotdeauna, cu opțiunea de a monitoriza continuu prețurile diferitelor produse pentru a vinde cel mai bine. timp. Puteți cultiva cereale , crește animale și extrage laptele ... Posibilitățile sunt nenumărate și contribuie enorm la divertismentul celor cărora le place acest gen. Desigur, va fi necesar să înțelegem și să respectăm ciclurile de producție agricolă și să condiționăm solurile, întotdeauna în spatele volanului unor mașini impresionante.

Depozitul vă va permite să schimbați vehiculul în mod regulat, imediat ce finanțele dvs. sunt într-o stare sănătoasă - dar este regretabil că nu toate vehiculele au fost incluse în jocul de bază, deși sunt în versiunea plătită ... De fapt, va trebui să ajungi în buzunarele tale reale pentru a cumpăra o parte din vehiculele jocului. O opțiune dubioasă care ne lasă cu impresia neplăcută a unui joc vândut într-un kit.

Un mod de joc bine proiectat, deteriorat de lipsa de claritate

Mise în scenă a acestui Farming Simulator 14 este o sărbătoare pentru ochi: manevrabilitatea vehiculelor este foarte bine proiectată și se dovedește a fi instinctivă din start. Din păcate, însă, această parte cedează rapid unei anumite frustrări din cauza inadecvărilor motorului fizic. Conducerea rapid se dovedește a fi foarte ușoară, în timp ce distribuția coliziunilor este nerealistă și prezintă puține provocări (ceea ce înseamnă că poți să te duci în orice loc fără consecințe).

Farming Simulator 14 pentru Windows 10 oferă un mini tutorial care durează abia 30 de secunde, care este prea scurt pentru a înțelege mecanismele jocului. Jucătorul este lăsat să le descopere singur, iar cei care nu sunt familiarizați cu seria nu vor avea altă opțiune decât să consulte manualul de joc (care îi obligă să părăsească aplicația pentru a deschide suportul online) pentru a ști ce să facă. .

La nivel tehnic , Farming Simulator 14 este foarte lin. Texturile și modelele jocului sunt realiste și foarte atrăgătoare vizual, chiar dacă efectele sonore nu îndeplinesc întotdeauna aceleași cerințe de calitate. Cu toate acestea, este o adevărată plăcere să conduceți aceste mașini pe drumurile mici din țară înainte de a semăna câmpurile în timpul apusului (ciclul zi / noapte este bine făcut). Un succes grafic!

Un simulator agricol distractiv, dar incomplet

Ca de obicei în serie, adepții se încântă de acest Farming Simulator 14 pentru Windows 10. Jocul este distractiv de la început și oferă suficiente produse agricole și vehicule diferite pentru a se petrece bine. Cu toate acestea, este păcat că trebuie să plătiți pentru a debloca unele vehicule suplimentare. În special aspectul fizic al acestuia din urmă este cel puțin inadecvat și simplu. Un joc bun pe care urmașii îl vor iubi, dar cu câteva opțiuni dubioase.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: