Download Farm up - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Farm up
Categorie:
Jocuri Diverse
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Farm up este un joc agricol stabilit în anii 1930, care include misiuni și vă permite să vă măriți câștigurile în joc cu o producție ceva mai avansată, cum ar fi o fabrică de conserve sau o fabrică textilă pentru crearea de pânze. Jocul începe într-un mod foarte simplu, care te ajută să înveți cum să joci. Are lumini intermitente și zgomote fericite că astfel de jocuri mobile trebuie adesea să ajute oamenii să fie dependenți.

Excelent pentru iubitorii de jocuri agricole

Farm up este distractiv să te joci dacă îți place să recoltezi legume și să ai grijă de animale, dar unul dintre cele mai mari defecte ale tale este cât timp te face să aștepți lucruri precum energia. Lucruri precum energia sunt generate și colectate automat, dar durează mult timp și necesită multă răbdare. Grafica este foarte caricatură, dar jocul se adresează mai degrabă copiilor decât copiilor foarte mici. Upgrade-urile și personajele unice adaugă caracter jocului și există o cantitate corectă de administrare mirco pentru a ajuta jocul să fie interesant.

Distractiv și antrenant dacă vă plac jocurile mai lungi

Farm up este distractiv pentru oamenii cărora le place ideea de a face agricultură și de a vinde, dar necesită o cantitate masivă de răbdare, deoarece fiecare proces durează foarte mult timp pentru a fi finalizat. Dacă lăsați jocul prea mult, atunci plantele dvs. se maturizează și mor, deoarece muncitorii dvs. par să-și ia timpul liber și nu fac nimic, ceea ce înseamnă că trebuie să continuați să încercați să jucați jocul. În afară de câteva defecte minore în joc, merită încercat dacă vă place ideea jocurilor agricole.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: