Download Farm Together - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Farm Together
Categorie:
Jocuri Diverse
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Farm Together este un joc unic care permite jucătorilor să-și administreze propria fermă virtuală. Cultivarea culturilor, plantarea copacilor și îngrijirea animalelor sunt unele dintre responsabilitățile care vor fi îndeplinite.

Gameplay și Opțiuni de bază

Farm Together reprezintă opțiunea perfectă pentru cei care au căutat un sandbox relaxant și distractiv pentru prima persoană. Jucătorii vor trebui să se ocupe de toate responsabilitățile pe care le-ar experimenta un fermier adevărat și există numeroase instrumente de personalizare disponibile. O caracteristică interesantă a acestei versiuni este că timpul va progresa chiar dacă jucătorul nu este conectat. Prin urmare, sarcinile vor aștepta întotdeauna când se decide să se întoarcă. Există, de asemenea, un mod multiplayer care va permite altor persoane să se alăture dacă doriți.

O experiență cu adevărat personală

Farm Together este unic prin faptul că utilizatorii pot alege modul în care își înființează propria lume agricolă. Acestea pot modifica tractoarele, schimba îmbrăcămintea și pot determina culturile pe care ar dori să le cultive. Pe măsură ce câștigă bani atunci când anumite sarcini sunt finalizate, este posibil să achiziționați și upgrade-uri pe parcurs.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: