Download Facebook for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Facebook for Windows 10
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Aplicația oficială gratuită Facebook pentru PC

Aplicația oficială Facebook pentru celebra rețea socială ajunge pe Windows 10 Există puține modificări și nu există funcții noi, dar oferă o ușurință incomparabilă de utilizare pentru navigarea fără probleme pe dispozitivele touch.

Un mod modern de a folosi Facebook

Facebook pentru Windows 10 include toate aceleași caracteristici ale Facebook cu care sunt obișnuiți cei obișnuiți cu stilul de interfață modern.

Îți poți vizualiza profilul, să te uiți la peretele tău, să scanezi   fluxurile de știri ale prietenilor, accesați lista de contacte, actualizați starea dvs. , postați fotografii și videoclipuri, arătați unde sunteți și, bineînțeles, discutați cu prietenii!

Facebook pentru Windows 10 poate rula pe fundal   și vă dau notificări pop up pe ecran dacă primiți mesaje noi sau dacă prietenii dvs. își actualizează starea.

Universul Facebook la îndemână!

Facebook pentru Windows 10 este extrem de ușor de utilizat . Atingeți ecranul, iar comenzile vor reacționa imediat.

În coloana din stânga, puteți găsi link-uri rapide către perete, flux de știri, mesaje, evenimente, fotografii și lista de prieteni. În partea dreaptă, puteți vedea ce prieteni sunt online și discutați cu ei . În centrul ecranului, veți găsi actualizări de stare adaptate pentru dvs. în funcție de activitatea dvs. Facebook.

Modificările la setările contului și opțiunile de confidențialitate sunt accesibile din butonul Setări din bara de activități. Când alegeți una dintre aceste opțiuni, browserul dvs. deschide automat pagina de Facebook corespunzătoare, împreună cu aplicația, care de fapt nu este foarte practică. Dacă aceste funcții ar fi integrate în Facebook pentru Windows 10, ar îmbunătăți cu siguranță modul de funcționare al aplicației.

Doar pentru Windows 10

Deși nu oferă funcții sau modificări noi, funcționează perfect cu interfața modernă și nu întrerupe navigarea pe Facebook, în special pe tablete și dispozitive tactile.

Este important să rețineți că aplicația Facebook pentru Windows 10 funcționează doar cu Windows 10 sau 8.1 și nu este compatibilă cu versiunile Windows 8 sau anterioare.

Nu în ultimul rând, este important să rețineți că Facebook oferă și o serie de aplicații care pot fi utile uneori.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: