Download FMWhatsApp - Descarca PC Telefon Android sau IOS

FMWhatsApp
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

WhatsApp modificat gratuit

Când vine vorba de mesagerie instantanee, WhatsApp este, probabil, regele. De la lansare, a redus cu succes apelurile SMS și telefonice. Aplicația a ușurat viața utilizatorilor săi, deoarece conectează oameni din diverse locuri. Cu toate acestea, aplicația oficială are câteva limitări. Pentru unul, utilizatorii nu își pot ascunde statutul online. Mai mult, puteți trimite maximum 30 de imagini simultan. Dar cel mai mare zgomot dintre toate este că, în timp ce puteți trimite fișiere, puteți trimite doar până la 100 MB. Din fericire, există versiuni modificate ale aplicației care depășesc aceste limitări - una dintre ele fiind FMWhatsApp . Pe lângă eliminarea restricțiilor, FMWhatsApp oferă și alte funcții și chiar opțiuni de personalizare . Dacă doriți să obțineți mai mult decât ceea ce puteți obține din software-ul original WhatsApp, această aplicație merită încercată.

Obțineți mai mult decât originalul

În esență, FMWhatsApp este o versiune personalizată de WhatsApp care vine cu funcții suplimentare. Printre acestea se află marea colecție de teme . Alte aplicații modificate au teme proprii, dar colecția acestei aplicații este mai mare decât majoritatea. Cu aceasta, utilizatorii vor avea mai multe opțiuni pentru a sustrage vibrația stagnantă a aplicației originale. Mai mult, această versiune vă permite să vă personalizați experiența, inclusiv ascunderea celei de-a doua și a căpușelor albastre. De asemenea, puteți schimba căpușele și stilurile de bule. Dacă doriți să ascundeți sau să vizualizați stări, puteți face acest lucru cu această aplicație.

Cu toate acestea, aplicația nu adaugă doar opțiuni de personalizare. Ceea ce le va plăcea utilizatorilor despre aplicație este setările sale de confidențialitate îmbunătățite. În afară de ascunderea stării de dactilografiere și înregistrare, FMWhatsApp elimină, de asemenea, necesitatea unui software separat de blocare a aplicației pentru a vă bloca contul. Are un blocaj inerent care nu poate fi ocolit. Mai mult, aplicația vă permite să blocați apelanții . Cu aceasta, puteți alege cine vă poate suna.

În total, FMWhatsApp este o alegere plăcută dacă doriți să obțineți mai mult decât ceea ce oferă versiunea inițială. Această aplicație funcționează la fel ca originalul, dar cu câteva funcții suplimentare .

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: