Download FIFA Manager 09 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Categorie:
Jocuri Sport
Specificatii:
Licenta: Demo | Platforma: Windows 98/2000/XP/Vista/7/8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Cele mai multe jocuri de fotbal se concentreaza pe partea de a-ti oferi rolul principal intr-un meci de fotbal. O alta parte insa se concentreaza pe a-ti da sansa sa te afli la conducerea afacerilor privind clubul din care faci parte.

FIFA Manager 09 este unul din jocurile de fotbal in acest stil si as indrazni sa spun ca este foarte bine detaliat. Ca in orice alt manager scopul tau nu este acela de a juca intr-adevar in teren ci de a conduce echipa catre succes in campionat prin deciziile de la nivel inalt privind transferuri, antrenori, antrenamente sau cantonamente de pregatire.

In FIFA Manager 09 poti urmari meciurile tale ca si cum le-ai vedea la tv. Ai statistici despre ce a facut echipa ta bine si ce a facut rau in timpul meciului. Lucru care te ajuta foarte mult sa evoluezi.

Jocul poate parea putin greu la inceput datorita cantitatii mai de informatii prezentata pentru toate aspectele din joc, dar datorita sfaturilor oferite si a accesibilitatii usoare din meniuri jocul devine perfect dupa prima impresie.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: