Download Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack
Categorie:
Jocuri Sport
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

DLC cu remorci suplimentare pentru Euro Truck 2

Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack este un supliment care adaugă remorci de la un producător de mașini și vehicule din Europa, numit Krone.

Remorci, reglare și accesorii suplimentare

Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack necesită jocul original Euro Truck Simulator 2 pentru a instala acest DLC. Remorcile pe care le adaugă DLC sunt Profi Liner, căptușeală uscată, cool Liner, Profi Liner & Load Carrier (dublu) și Profi Liner HD Flatbed. Accesoriile pe care le adaugă DLC includ cauciucurile din spate, anvelopele Easy Rider, răcitoarele, bara de protecție spate, cana de cafea Krone, Krone Pennant, capacul Krone Style, Krone Hub, spate și accesorii pentru șasiu față. În plus, lucrările de vopsea Krone sunt de asemenea disponibile.

DLC pentru persoanele care doresc să arate sprijin

După eliberarea Euro Truck 2, dezvoltatorii au sprijinit Euro Truck 2 timp de cinci ani și au adăugat diverse patch-uri gratuite înainte ca acest DLC să apară. Patch-urile gratuite au adăugat mult mai mult decât face acest DLC, motiv pentru care ar trebui să cumpărați acest lucru dacă doriți să sprijiniți dezvoltatorii. Oamenii care sunt fani ai Euro Truck pot beneficia de acest DLC, dar persoanele care caută doar un conținut suplimentar pot fi descurajate de cât de puțin este oferit. Nu este la fel de puțin ca acele jocuri care vă oferă doar o schimbare de îmbrăcăminte (de exemplu, South Park Stick Of Truth), dar nu există o mulțime de conținut nou de care să vă entuziasmați în cazul Euro Truck 2.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: