Download Euro Truck Simulator 2 - Going East! - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Euro Truck Simulator 2 - Going East!
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Euro Truck Simulator 2 - Plecând spre est! este prima extensie la cel mai cunoscut simulator de șoferi de camioane din lume.

Dacă îți place să arzi cauciucul la 150 km / h sau să te prăbușești cu lucrurile cu mașina ta, atunci Euro Truck Simulator 2 - Going East! nu este pentru tine. Dacă, totuși, vă place o simulare realistă, unde trebuie să respectați limitele de viteză și normele de timp de odihnă, vă va plăcea noul simulator Euro Truck!

Între A41 și N84

Euro Truck Simulator 2 - Plecând spre est! este în primul rând pentru iubitorii jocurilor realiste, precum și pentru cei care au epuizat toate drumurile din jocul inițial. Rețineți că cei care nu au cumpărat încă Euro Truck Simulator 2- Going East! s-ar putea să obțină Ediția de Aur, care include jocul original și Going East! extensie. Ce este în magazin cu acest DLC? O hartă a Europei, care se întoarce spre est, așa cum sugerează numele ei. Harta jocului se extinde în Europa de Est pentru a vă duce pe drumurile Ungariei, Poloniei și Cehiei, dar veți avea nevoie de zece ore bune de joc cu Euro Truck Simulator 2 pentru a explora totul!

O extensie orientată către conținut

Deși fanii vor aprecia cu siguranță noul conținut furnizat de Euro Truck Simulator 2 - Going East !, este regretabil că dezvoltatorii nu au reușit să remedieze anumite aspecte ale gameplay-ului. Patch-urile obișnuite sunt făcute jocului pentru a perfecționa gameplay-ul, dar așteptăm în continuare noi funcții pentru Euro Truck Simulator 2 - Going East !: conducerea este aceeași, iar în timp ce dezvoltatorii au adus unele îmbunătățiri la motorul fizicii, nu prea mult sa schimbat în comparație cu versiunea inițială.

Medii și peisaje noi, detaliate

SCS Software nu și-a atins motorul grafic pentru Euro Truck Simulator 2 - Going East, dar adăugarea de noi zone se reflectă clar în grafică. Dezvoltatorii au făcut o treabă bună oferindu-ne noi orașe și peisaje diverse pe care să le traversăm, este la fel de minunat de a conduce prin câmpurile de floarea soarelui în timpul răsăritului ungar, precum și de a conduce prin complexe industriale slovace.

O necesitate pentru fani, o introducere bună pentru nou-veniți

Euro Truck Simulator 2 - Plecând spre est! nu a revoluționat formula seriei, dar noul conținut este de înaltă calitate. Cei care au încetat să numere orele petrecute pentru a juca Euro Truck Simulator vor fi încântați să încerce noua extensie, în timp ce nou-veniții ar trebui să profite de această ocazie pentru a încerca drumul deschis!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: