Download Euro Truck Simulator 2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Euro Truck Simulator 2
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: Vive la France !
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Euro Truck Simulator 2 - Vive la France este un supliment la jocul de bază în care iei rolul unui șofer de camion care livrează marfă în toată Europa. Acest conținut suplimentar oferă acces la o gamă largă de destinații și companii din Franța.

Deschideți Franța pentru explorare

Euro Truck Simulator 2 - Vive la France oferă 20.000 km de drumuri în toată Franța. La fel ca viața reală, diversitatea națiunii este acolo în toată gloria sa, de la orașele industriale mai răcoroase ale Nordului, la bulevardele și cătunele scufundate din Sud. Sunt incluse diverse repere faimoase pe care să le descoperi în timp ce ieșiți și pe drumuri. În harta extinsă a Franței, există numeroase companii noi cu care vă puteți înscrie și începe să livrați marfă pentru. Vizualele arată autentic francez, de la drumuri forestiere frunze până la autostrăzi aglomerate și sunt incredibil de detaliate și interesante.

Faceți camionete în rețeaua franceză

Rețeaua rutieră a Euro Truck Simulator 2 - Vive la France este extrem de realistă și variată. Grafica frumoasă a împrejurimilor și a reperelor vă fac într-adevăr să doriți să explorați această țară diversă din confortul cabinei camionului dumneavoastră. Conducerea pe largul bulevardelor franceze în lumina soarelui după-amiază este o adevărată plăcere și ceva ce proprietarii jocului de bază vor dori cu adevărat să experimenteze.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: