Download Easy Translator - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Easy Translator
Categorie:
Programe Traducere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Traduceți 58 de limbi instantaneu

Google Translate este o mulțime de instrumente, dar nici măcar nu se potrivește cu cele 58 de limbi ale Easy Translator .

Sursele acestor traduceri nu sunt exact clare, dar dezvoltatorii susțin că „Easy Translator utilizează puterea motoarelor de traducere a limbajului de internet”. Easy Translator este ușor de utilizat. Pur și simplu inserați textul pe care doriți să îl traduceți, selectați limbile pe care doriți să le traduceți din și din, atingeți Traducerea și ați terminat. În afară de instrumentele standard de copiere, lipire și tăiere, există o caracteristică de tipărire pentru a imprima traduceri.

În traducerile de teste, Easy Translator a obținut aceleași rezultate ca Google Translate. Bănuiesc că, în multe limbi, Easy Translate folosește Google Translate ca motor principal. Cu toate acestea, în mod evident, este imposibil de verificat acuratețea fiecărei traduceri. Nu este clar dacă există o limită de text, deși nu pare să existe una. Cu toate acestea, cu cât este mai mult text pe care îl inserați, cu atât va dura mai mult Easy Translator pentru a-l prelucra. De asemenea, nu există nicio caracteristică de limbă pentru detectarea automată a textului în care sunt inserate.

Traducerea ușoară este un instrument impresionant de traducere care include aproape orice limbă majoră de care ai putea avea nevoie.

Nu există note de lansare disponibile

Schimbări

Nu există note de lansare disponibile
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: