Download Easy Photo Editor - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Easy Photo Editor
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un editor foto pentru o editare simplă

O mulțime de oameni intră din ce în ce mai mult în fotografie în aceste zile. Cu toate acestea, deși editarea de fotografii poate fi un pas mare atunci când vine vorba de a vă face imaginile frumoase, nu toată lumea are nevoie de puterea unor programe precum Photoshop sau Lightroom. Unii s-ar putea mulțumi doar cu posibilitatea de a tăia sau de a ajusta culorile fotografiilor lor. Din acest motiv, aș recomanda verificarea Easy Photo Editor, un software de procesare a imaginilor dezvoltat de SoftSkin. Este un editor foto ușor și simplu, ușor de folosit și de complicat.

Proiectare și instalare

Instalarea software-ului este destul de ușoară. Nu trebuie să instalați niciun alt software pentru a putea executa software-ul. În plus, procesul de instalare a fost de fapt destul de rapid și rapid. Designul și interfața Easy Photo Editor sunt foarte simple și ușor de înțeles.

Software-ul are o schemă elegantă de culori alb-negru care îl face să pară profesionist și modern. Interfața sa este împărțită în trei părți principale. Prima parte este bara de comenzi unde se află toate cele mai importante comenzi. Mai jos, este fereastra de vizualizare unde va fi afișată imaginea editată. În dreapta ferestrei de vizualizare se află a treia parte: caseta de instrumente. Aici se află opțiuni suplimentare pentru comenzi.

Funcţional

Editarea cu Easy Photo Editor este, bine, ușoară. După cum am menționat mai sus, aceasta nu are la fel de multe funcții ca Photoshop, dar ceea ce are este util și suficient pentru o editare rapidă . Bara de comenzi este locul în care veți putea alege acțiuni pentru editare. Majoritatea acestor comenzi sunt explicative de la sine. De exemplu, puteți adăuga și salva fișiere. Există, de asemenea, anularea, refacerea și revenirea la butoanele originale ale imaginii. În continuare sunt butoanele de decupaj și rotire. În sfârșit, există butoanele de editare unde puteți face selecții, adăugați text, corecta și redimensiona imaginile.

Când faceți clic pe o comandă, puteți consulta secțiunea de instrumente pentru opțiuni suplimentare. Puteți alege forma instrumentului de selecție pe care îl veți folosi. Puteți adăuga, de asemenea, text , deși este foarte bine. Textul poate fi plasat doar în nouă poziții decât dacă introduceți manual poziția dorită. Cu corectarea imaginii, puteți modifica luminozitatea, contrastul, saturația, temperatura, nuanța și gama. Există, de asemenea, o opțiune de a corecta automat, a clarifica și a înmuia imaginea . În cele din urmă, comanda redimensionare permite utilizatorilor să editeze dimensiunea imaginii lor. Puteți alege, de asemenea, să schimbați rezoluția imaginii.

Simplu și eficient

Easy Photo Editor nu va câștiga niciun premiu pentru a fi revoluționar sau puternic. Acestea fiind spuse, are un scop specific și o face foarte bine. Dacă sunteți în căutarea unui editor foto care are o mulțime de funcții, nu primiți acest program. Pe de altă parte, dacă sunteți imediat după editare rapidă, atunci acest program va fi suficient pentru dvs.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: