Download DriverMax 6.3 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

DriverMax 6.3
Categorie:
Programe Intretinere
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: WinXP/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Dincolo de interfata sofisticata cu care este dotat, DriverMax este un program care descarca, face back up si restaureaza driverele instalate in sistem (Windows Vista sau Windows XP) si verifica aparitia versiunilor noi. Poate descarca toate driverele pentru instalare sau le poate face back up pentru a putea fi reinstalate mai tarziu.

Acest program salveaza foarte mult timp cand vine vorba de reinstalarea Windows-ului, intrucat nu trebuie sa va mai faceti griji cu pastrarea CD-urilor vechi de instalare a driverelor sau cu cautarea pe internet a driverelor, fapt ce dura foarte mult. Aplicatia afiseaza si un raport detaliat asupra tuturor driverelor instalate in calculator, identifica dispozitivele necunoscute din calculator etc.

Programul functioneaza lin si rapid si are o interfata rafinata cu butoane pentru navigare: Driver Operations, Updates and Identification si Popular Hardware. Asezarea cursorului deasupra unui buton determina afisarea celorlalte optiuni. Acest program este excelent atat pentru utilizatorii incepatori, cat si pentru cei avansati.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII

Vizitator
23/08/2013, 21:26
e super bun ...