Download Download Accelerator Plus 9.6 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Download Accelerator Plus 9.6
Categorie:
Programe Download Managere
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Win2000/NT/XP/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Download Accelerator Plus (DAP) mareste vitezele de download cu pana la 300 la suta. Programul cauta site-uri care servesc in mod eficace download-urilor dumneavoastra prin conexiuni multiserver, pentru o utilizare optima a conexiunilor dial-up sau cu banda larga.

DAP isi revine automat in urma unor caderi de sistem, conexiuni pierdute si alte erori. Este integrat total in Netscape, Internet Explorer si Opera si ofera o bara de unelte pentru Internet Explorer cu o utilitate de gasit link-uri si un evidentiator. Printre caracteristicile programului sunt incluse inchiderea automata a telefonului dupa download, reglari alternative, programare si un serviciu unic, “AlwaysResume”.

Noi caracteristici ale versiunii includ un Centru de Mesaje care va furnizeaza principalele mesaje DAP printr-o interfata system-tray convenabila si o fereastra de informatii cu acces la servicii cum ar fi DAP Reviews. De asemenea, DAP ofera suport pentru mai multe limbi: germana, olandeza, franceza, chineza (traditionala), spaniola, portugheza, japoneza, rusa si italiana.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII

Vizitator
10/08/2012, 10:18
SUPEER LA O 100 OOOOOOOOOO