Download Dictionary - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Dictionary
Categorie:
Programe Traducere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Software gratuit pentru Wordmiths

Dicționarul este un software de educație specială și referință care le permite utilizatorilor acces la mii de cuvinte chiar la îndemâna lor. Acest dicționar este gratuit de descărcat și promite să fie foarte ușor de utilizat de către oricine dorește să -și extindă vocabularul cu ușurință.

Pierdut în traducere?

Pe lângă furnizarea definițiilor și a exemplelor de lucru pentru mii de lucrări diferite, software-ul poate fi folosit și pentru traducerea textului din engleză în alte limbi, cum ar fi germana, franceza, spaniola, olandeză și portugheză. Funcția de traducere este foarte ușor de utilizat, deoarece este posibil să tăiați și să lipiți o secțiune de text în engleză și va fi tradusă aproape instantaneu în limba selectată. Cu toate acestea, faptul că nu există, de asemenea, o versiune de aplicație mobilă a Dicționarului disponibilă pentru descărcare și utilizare restricționează într-o anumită măsură domeniul de aplicare și utilitatea software-ului, deoarece funcția de traducere nu poate fi utilizată atunci când mergeți . Utilizatorii care au descărcat acest dicționar evidențiază următoarele caracteristici:

. Este foarte util atunci când înveți o limbă nouă.

. Este util atunci când citiți texte într-o limbă străină.

. Interfața sa este netedă și ușor de stăpânit.

. Este disponibil în mai multe limbi.

Niciodată să nu te mai lipi de cuvinte

Deși există o mulțime de alte programe diferite care oferă aceleași caracteristici, Dicționarul funcționează lin și eficient și, deoarece este disponibil gratuit, merită să-ți faci timp pentru a descărca software-ul și a-l verifica. Cu toate acestea, Dicționarul este compatibil doar cu Windows, iar persoanele care folosesc alte tipuri de sisteme de operare vor trebui să caute un alt instrument de traducere de cuvinte și traduceri care să satisfacă nevoile lor. Dacă căutați mai multe alternative gratuite, vă recomandăm să descărcați WordReference Translator sau Google Translate, care este disponibil și pentru dispozitivele mobile.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: