Download Darkest Dungeon - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Darkest Dungeon
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Darkest Dungeon este un RPG în care cel mai rău dușman al tău nu este vrăjitorul rău, ci propria ta nebunie. Personajele tale își vor pierde mințile pe măsură ce vor experimenta realitatea oribilă a temnițelor pe care le explorează. Este ca echivalentul jocului video al unei fanfiction HP Lovecraft scrisă de Stephen King.

Cel mai rău dușman al tău: stresul

Această aventură aparține sub-genului cunoscut sub numele de RPG dungeon crawler - sau explorarea temniței . Numele spune totul. Celebrele inspirații sunt celebrul RPG Dungeons & Dragons din pix și hârtie.

Gândește-te la aventuri grozave și bătălii epice? Ei bine, uitați-o - aceasta este murdară și personală .

Cea mai întunecată temniță se concentrează pe stresul psihologic de a se aventura într-o temniță întunecată plină de monștri. Îi controlezi pe eroii care cad victime ale atacurilor de paranoie, frică, anxietate ... toate având consecințe asupra gamei. De exemplu, dacă nu vă îngrijiți bine echipamentul și ceva nu merge bine, nu vă mirați dacă unii dintre războinicii dvs. fug de o luptă cheie în teroare.

Abandonați orice speranță și sănătate

Darkest Dungeon prezintă chiar și veterani ai genului de rol cu o provocare. Este greu, inflexibil și fiecare victorie este o oază într-un deșert al deznădejdii și al răului . Monștrii nu sunt tipici genului: inspirați de ororile arcane ale HP Lovecraft. Vei eșua de multe ori. Dacă căutați un joc mai simplu sau o fantezie a puterii, plecați cât mai aveți timp.

Nu mă credeți? Iată câteva exemple: nu puteți salva manual, decesele sunt permanente, vă puteți vindeca rănile fizice ale personajelor, dar nu și cele psihologice și trebuie să macinați - foarte mult.

Cu cinci temnițe pentru a explora, fiecare cu propriii săi dușmani unici, cel mai întunecat temniță ar trebui să te țină torturat pentru săptămânile următoare . Și dacă învingeți ultimele domenii - ceea ce este o provocare în sine - durerea nu se oprește datorită includerii unui nou mod de joc +.

O temniță nepotrivită pentru lași

Cea mai întunecată temniță nu este pentru toată lumea. Căutați un RPG provocator și complicat, în care eroii dvs. riscă mereu să înnebunească? Apoi, vino și adânc în cea mai întunecată dintre temnițe .

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: