Download DC Universe Online - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows XP/Vista/7/8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Un joc multiplayer bazat pe super personaje comice, acesta este DC Universe Online. Recent dezvoltatorii au lansat o versiune gratuita, desi exista modele de abonament disponibile.

In lumea lui DC Universe Online, poti sa te joci cu o multime de caractere, cum ar fi Superman, Batman, Flash, Wonder Woman si multe altele. Desigur, toate sunt aruncate intr-o luta intre bine si rau, in incercarea de a salva omenirea de la dezastru.

Exista si posibilitatea sa alegi intre cele doua variante, daca sa salvezi lumea ca un super erou sau s-o distrugi precum un personaj negativ. La inceput in DC Universe Online trebuie sa iti creezi personajul tau, care include abilitatea de a configura modul in care arata si nivelul de putere pentru abilitatile lui.

Cel mai important lucru este ca poti sa joci impotriva altor concurenti in modul PvP sau poti alege sa colaborezi cu ei in modul CSR. Iar cand vei progresa in joc, vei primi puncte si bani pentru infrangerea adversarilor si completarea de misiuni.

Desi poti juca DC Universe Online gratuit, daca iti faci abonament poti debloca noi caracteristici si poti alege din mai multe personaje.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: