Download DAZ Studio - Descarca PC Telefon Android sau IOS

DAZ Studio
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Aplicație de modelare 3D gratuită și puternică

Aplicațiile de modelare 3D sunt renumite pentru două lucruri - complexitate și cheltuieli. Studioul DAZ încearcă să schimbe acest lucru cu un mediu de modelare 3D gratuit, dar extrem de puternic, care va avea chiar și începători care produc modele 3D impresionante.

DAZ Studio se adresează începătorilor fără experiență de modelare care doresc ceva care să te ia de mână, dar care să nu lipsească din funcții. În plus față de modelare, va fi de interes pentru animatori, deoarece are o caracteristică de sincronizare a buzelor pentru a adăuga audio, un unghi de netezire pe suprafețele netede și efecte morfante. Trebuie spus că acestea sunt unele dintre caracteristicile mai avansate ale DAZ și că principiul ușor de utilizat va părea curând când încercați să modeleze modele 3D - într-adevăr, să știți de unde să începeți este o sarcină în sine.

DAZ Studio vă permite, de asemenea, să vă perfecționați modelele oferind diferite unghiuri ale camerei, iluminare și o colecție de plugin-uri care se pot extinde pentru utilizatorii care caută mai multă putere. Există câteva preferințe și opțiuni de bază cu privire la modul în care doriți să vizualizați mediul dvs. de modelare, deși este încercare și eroare să aflați ce face fiecare.

Cel mai bun lucru despre DAZ Studio este că chiar și începătorii pot produce unele modele 3D destul de impresionante în șase pași. Totuși, animatorii și modelatorii avansați vor găsi software-ul extrem de limitat.

Versiunea 3.1.1.73 conține suport pentru Bryce 7 și este necesară pentru a utiliza funcția DAZ Studio Bridge din Bryce 7. Aceasta este cea mai recentă versiune completă a DAZ Studio 3.

Schimbări

Versiunea 3.1.1.73 conține suport pentru Bryce 7 și este necesară pentru a utiliza funcția DAZ Studio Bridge din Bryce 7. Aceasta este cea mai recentă versiune completă a DAZ Studio 3.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: