Download Crysis Warhead - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Crysis Warhead
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows XP | Versiune: 2016
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Crysis Warhead este al doilea joc Crysis și, în ciuda popularității primului joc, această continuare reușește să se bazeze pe ceea ce a obținut primul joc pentru a oferi un FPS cu adevărat nemaipomenit. Este o continuare a primului joc, așa că poate merită să te joci prin primul joc Crysis înainte de a încerca acesta.

Te lupți cu tehnologia umană sau cu extratereștrii?

Crysis Warhead prezintă clasicul înainte și înapoi, care merge: „Sunt mecanici sau extratereștri?”, Urmată de linia „Doar împușcați-le”. Vocarea care acționează este superbă, deoarece este cruntă și reală, iar designurile armurilor corporale sunt cele mai bune. desene de la costumele din primul joc Metal Gear Solid. Tehnologia extraterestră este foarte similară cu drona mecanică din filmele Matrix. Treaba ta este să îți faci drumul în jurul fiecărui nivel și să distrugi inamicii inteligenței artificiale în cea mai eficientă manieră posibilă. Grafica este o îmbunătățire excelentă la primul joc, fără a pierde mediul și stilul de caractere al jocului anterior.

Adaptați, angajați, dominați și distrugeți

Crysis Warhead are arme personalizabile, o mulțime de vehicule noi și are funcții fotorealiste. Jocul este foarte apreciat din cauza zonelor de război interactive și adaptive în care acțiunile tale afectează ceea ce se întâmplă în altă parte din zona de războaie. AI-ul extraterestru a avut un upgrade încă de la primul joc, iar suportul aliatului este foarte bine executat.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: