Download Counter Strike Global Offensive Launcher - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Counter Strike Global Offensive Launcher
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows XP | Versiune: 1.35
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Luptele de armă nu s-au simțit niciodată mai reale până la ofensiva globală Counter-Strike Global. În acest joc de fotografiere pentru prima persoană, jucătorii vor trebui să lupte cel mai greu pentru supraviețuire într-un joc total sau nimic. Cu hărțile sale vaste pentru a explora și suspansul suplimentar pentru o situație de viață sau de moarte, Counter-Strike Global Offensive este sigur că vă va oferi un joc plin de acțiune care vă va satisface setea de focuri de armă.

Experimentează un joc mai intens

Ofensiva globală Counter-Strike se face mai dificilă și mai compactă în comparație cu alte jocuri Counter-Strike, dar cei care sunt fani ai seriei de multă vreme se vor simți drept acasă. Pe lângă hărțile noi, jocul continuă să prezinte hărțile vechi din jocurile anterioare, dar nu vă așteptați să fie exact la fel. Câteva modificări au fost aplicate în unele zone și părți ale acestor hărți vechi pentru a oferi jucătorilor o experiență de joc mai dificilă . Aceste noi modificări ale hărților fac, de asemenea, terenul de joc egal și echitabil atât pentru jucătorii cu timp îndelungat, cât și pentru cei din prima cronometrare. Se adaugă imprevizibilității jocului, ceea ce face bătăliile mai intense, ca să nu mai vorbim de suspansul adus prin faptul că nu are vieți în plus . În ofensiva globală Counter-Strike, nu îți poți permite să fii plângător, deoarece moartea este jocul final pentru tine. Nu există nici o a doua șansă, așa că va trebui să fiți întotdeauna în gardă, dacă nu doriți să ieșiți din runda mai devreme. Acestea fiind spuse, trebuie să știți că jocul are trei moduri pe care le puteți juca.

Primul mod de joc pe care îl puteți încerca este o simplă misiune de dezamorsare a bombei, unde grupurile teroriste și antiteroriste vor lucra pentru a eradica membrii celeilalte echipe alături de misiune, fie pentru a proteja bomba, fie pentru a o defuza. Runda se încheie când o echipă este complet anihilată sau dacă dezamorsarea sau protejarea bombei a avut succes. Al doilea jucător în modul de joc poate juca este o misiune de salvare într-un caz de luare de ostatici. Din nou, cele două echipe opuse vor prelua rolurile salvatorilor sau ale ostaticilor. Indiferent de echipa pe care o alegeți, jocul coordonat al echipei este cheia succesului. Rețineți că moartea este permanentă în joc și coechipierii dvs. nu au capacitatea de a vă reînvie, astfel încât să nu fiți prea orbiți de obiectivul dvs. Fii mereu în căutarea ta în timp ce urmărești și spatele echipei tale.

Bucurați-vă de arme cool

Jocul ofensivului global Counter-Strike vă oferă șansa de a încerca diverse armamente pe tot parcursul jocului. Deși jocul nu vă va permite să cumpărați arme între runde, puteți extinde artileria câștigând arme în al treilea mod de joc numit Arms Race. Aici, jucătorilor li se oferă mult mai multă libertate în comparație cu primele două moduri. De exemplu, în comparație cu primele două moduri de joc, jucătorii care mor aici sunt capabili să reînceapă. Cu toate acestea, scopul principal al acestui joc este ca tu să poți câștiga arme noi ucigându-ți adversarii. Fiecare crimă de succes câștigă jucătorilor o armă nouă, pe care o pot folosi în celelalte moduri de joc.Un joc fără suflare

Ofensiva globală Counter-Strike are un joc rapid în care abilitățile de tragere a armelor nu sunt singurele de care ai nevoie pentru a supraviețui. Datorită misiunilor sale de salvare teroriste și ostatice, jucătorii vor fi, de asemenea, provocați să-și folosească creierul pentru a veni cu un plan eficient pentru a câștiga.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: