Download Comodo Firewall 5.4.189068.1354 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Comodo Firewall 5.4.189068.1354
Categorie:
Programe Firewall
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: WinXP/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Comodo Firewall este un produs de calitate ce a ocupat mereu locuri fruntase in teste. Ca sa va convingeti puteti sa va uitati pe “challenge-ul” celor de la Matousec ( mi se pare ca este cel mai complet, nu numai in privinta testelor ci si a participantilor ). Interfata lui Comodo Firewall e “curata”, nu foarte aglomerata si structurata destul de eficient. Fereastra e grupata pe 4 rubrici Summary, Firewall. Defense+ si Misc.

La Summary vi se ofera informatii privind folosirea benzii de internet si cateva statistici.
La rubrica Firewall aveti acces la setarile avansate ale Modulului Firewall: Definiti aplicatii de incredere (Trusted apps), aplicatii blocate (Blocked apps), setari porturi, afisare conexiuni active si afisare evenimente…
Rubrica Defense Plus este pentru paranoici. Glumesc. Insa eu am dezactivat-o pentru ca nu prea era compatibila cu unele jocuri (M3C de ex..). Adica pur si simplu imi aparea un ecran negru in loc de meniul jocului si trebuia sa dau restart. Este utila, insa pentru cei care sunt putin “obsedati” de securitate.

Rubrica Miscellaneus gazduieste setarile programului propriu zis: Settings, Check Updates.. About. In concluzie, Comodo Firewall Pro este un firewall usor de utilizat, consuma putine resurse (aprox 12 mb ram) si ofera facilitati asemenea unor produse comerciale, ceea ce il face o optiune demna de luat in considerare.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: