Download City of Heroes: Homecoming - Descarca PC Telefon Android sau IOS

City of Heroes: Homecoming
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0.0.20
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

City of Heroes: Homecoming , cunoscut și sub numele de CoH, dă foc comunității de jocuri cu revenirea ei mult așteptată. La câțiva ani de la lansarea sa inițială, jocul MMO preferat al tuturor deschide încă o dată porțile către Paragon City, o metropolă care este acasă pentru eroi, răufăcători și monștri deopotrivă. Începeți să vă creați propriul personaj puternic și participați la bătălii epice în acest joc de rol de neuitat (RPG).

Noțiuni de bază

Procesul de instalare al CoH necesită un pic de timp și efort, dar nu este atât de complicat cum te-ai aștepta. Pentru a începe, ar trebui să descărcați mai întâi Tequila, lansatorul oficial al serverului jocului. După ce ați descărcat, accesați Discul local al computerului (C :) și creați un nou folder cu numele CoH. Trageți Tequila în noul dvs. folder CoH, lansați fișierul EXE menționat și alegeți CoH atunci când vă cere să alegeți un folder de instalare. Tequila va continua apoi să descarce toate fișierele jocului.

Procesul de descărcare va dura ceva timp, dar nu trebuie să vă plictisiți și să stați la ralanti în timp ce așteptați să se termine. Cu nimic altceva de făcut între timp, puteți începe să creați un cont de joc. Accesați forumul jocului CoH, acceptați termenii acordului, apoi completați formularul de înregistrare . Nu uitați să alegeți un nume de utilizator unic și o parolă puternică pentru contul dvs.! Când aveți deja un cont și Tequila se termină cu procesul de descărcare, o fereastră va apărea pe ecran. Căutați SCORE , care se află în colțul din stânga sus al ferestrei, apoi faceți clic pe butonul PLAY situat mai jos. CoH se va încărca și va solicita numele de utilizator și parola pe care le-ați creat la crearea contului. După aceea, vi se va cere să decideți un server și după ce alegeți o dată, sunteți liber să vă bucurați de toată distracția pe care CoH trebuie să o ofere!

Pe ce parte te afli?

Crearea de personaje este poate unul dintre cele mai așteptate lucruri pe care oamenii le așteaptă cu nerăbdare când joacă CoH. Libertatea acordată jucătorilor atunci când își personalizează propriul personaj de joc nu se limitează doar la aspectul fizic și la îmbrăcăminte, spre deosebire de majoritatea MMORPG-urilor. Aici, în CoH, puteți alege, de asemenea, puterile, abilitățile speciale și chiar stilul de joc. Există 5 origini și 6 stiluri de joc disponibile și puteți crea combinații unice cu acestea. Distracția nu se oprește aici, deoarece, odată ce te-ai decis asupra stilului tău de joc și a originii, acum este timpul să îți alegi puterile. Aceasta înseamnă că există peste 100 de seturi de alimentare diferite din care să alegeți. Cu toate aceste opțiuni de personalizare, este garantat că niciunul de două caractere CoH nu este exact același.

O comunitate de supers

City of Heroes: Homecoming este o lume în care îți poți face visele de super - erou sau supervillain . Puteți deveni ființa puternică, pe care ați dorit-o întotdeauna, în orice formă și formă și completată cu costume atrăgătoare. Luptele și duelurile pline de acțiune cu alți jucători CoH completează întregul pachet.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: