Download City of Heroes Freedom - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows XP/Vista/7/8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
City of Heroes Freedom este un MMORPG gratuit de jucat in care iti poti crea un super erou sau un personaj negativ cu care sa lupti deasupra orasului fictiv Paragon.

Chiar daca nu este un joc nou acum, City of Heroes Freedom este inca un MMORPG excelent, plin de misiuni si episoade, si ofera una dintre experientele cele mai distractive pentru crearea de caractere. Daca v-ati gandit vreodata cum ar fi sa deveniti un super erou, atunci acest joc este pentru voi.

Exista o serie interesanta de sarcini care va introduc in joc observand unele drame. Jucatorii cu conturi gratuite pot crea doi eroi pe car esa-i dezvolte pana la nivelul 50. Exista unele limitari, dar este un joc extrem de generos si ofera multe ore de distractive fara a cheltui nici-un ban.

Una dintre cele mai bune caracteristici la City of Heroes Freedom este jocul in echipa. Aici faci parte dintr-o super echipa de eroi fantastici si exista o multime de misiuni care trebuie rezolvate cooperand cu echipa ta.

City of Heroes Freedom a inceput sa devina putin vechi, iar unii oameni s-ar putea sa prefere actunile mai arpide. In ciuda acestui fapt, este un excelent MMORPG si probabil printre putinele de genul pe care le puteti juca gratuit.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: