Download City Moto Racer - Descarca PC Telefon Android sau IOS

City Moto Racer
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

City Moto Racer este un joc distractiv de curse dezvoltat de Gamebra.com, unde puteți experimenta emoția de a călători o motocicletă de-a lungul autostrăzii la viteză maximă! Pe măsură ce traficul devine mai greu, mai multe mașini vor încerca să te încetinească și depinde de tine cum le vei depăși.

Cursa contra traficului

Dacă sunteți obișnuiți să vă deplasați cu alte motociclete pe piste, ce încercați să încercați ceva mai palpitant și diferit? Spre deosebire de alte jocuri de curse de motociclete, în City Moto Racer veți încerca să treceți pe lângă alte vehicule care traversează drumul. Înainte de a vă entuziasma, a merge înainte de mașinile orașului nu este singurul obiectiv pe care trebuie să îl atingeți în acest joc. De asemenea, trebuie să vă asigurați că veți supraviețui cât mai mult timp . În timp ce conduci, numărul de mașini de pe drum va crește și încearcă să te blocheze. Întoarcerile bruște și comutarea benzilor pot provoca prăbușirea împotriva lor, ceea ce duce la pierderea ta inevitabilă. De fapt este amuzant pentru că trebuie să conduci în mod necuviincios și atent în același timp. Încercarea de a încerca și de a evita mașinile poate fi neobservantă uneori, mai ales atunci când încercați să faceți o înregistrare nouă și epică, dar de unde vine fiorul jocului. Aș spune că este mai distractiv decât să joci jocuri comune de curse de motociclete. Aici, accentul tău nu este să ajungi mai întâi la linia de sosire înainte să o facă alți motociclisti. Principala ta prioritate în acest joc este să evadați alte mașini și să evitați să se prăbușească în ele cât mai mult timp posibil, chiar și atunci când autostrada devine mai ocupată și mai ocupată.

Nu uitați să colectați monede în timp ce conduceți. Pur și simplu briză pe lângă ele când le observi de-a lungul autostrăzii. Veți avea nevoie de mulți bani dacă doriți să cumpărați o motocicletă nouă sau să primiți upgrade-uri . De asemenea, fiți în căutarea stimulatoarelor nitro. De asemenea, se întind la întâmplare pe drumuri. Acestea vă vor ajuta să vă măriți viteza și să obțineți mai multe distanțe pentru a face și a înregistra recorduri.

Upgrade-ți motocicletele

Veți supraviețui pe drumuri mai mult dacă aveți cele mai bune motociclete sub aripa voastră. Pentru a-ți îmbunătăți înregistrările și scorurile, poți cumpăra motociclete noi și mai bune sau să le modernizezi pe cele recente până când le vezi suficient de potrivite pentru a alerga pe autostradă. Există doar 5 modele de motociclete pentru a alege, dar fiecare este promițător. S-ar putea să fie puțin greu să distingi diferențele lor atunci când vine vorba de performanță, deci ar fi mai bine să le încerci pe toate.

Un drum distractiv al orașului

City Moto Racer se dovedește a fi un joc interesant și unul unic în comparație cu alte jocuri de curse. Există și alte lucruri pe care le vei aprecia odată ce vei ajunge să joci acest joc, cum ar fi să poți alege între peisaje de zi și de noapte, în funcție de starea ta de spirit. De asemenea, are o grafică netedă care vă permite să vă bucurați de o conducere continuă și un gameplay neîntrerupt.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: