Download City Bus Simulator 2010 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

City Bus Simulator 2010
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: New York
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

City Bus Simulator 2010 este un joc de simulator de autobuz foarte dezvoltat de Aerosoft. Are un gameplay extrem de realist și design conceptual care te face să apreciezi conducerea pe străzile obișnuite aglomerate din New York.

Simulator de autobuz cu o răsucire

În acest joc trebuie să jucați rolul unui șofer de autobuz profesionist care conduce zilnic New York. Ceea ce este surprinzător este că puteți vedea de fapt personajul dvs. mergând pe străzi! City Bus Simulator 2010 seamănă de fapt cu celebrul joc Grand Theft Auto, excluzând violența și natura haotică a jocului. Imaginează-ți că ai finalizat o misiune de autobuz de pasageri în GTA, așa se simte City Bus Simulator 2010!

Este mai interactiv în comparație cu alte jocuri de simulatoare de autobuz, care se concentrează în totalitate pe conducerea autobuzelor. Aici, sunteți capabil să vă deplasați într-adevăr ca persoană și nu doar ca șofer la volan. Puteți, de asemenea, să alternați între 1 și 3 puncte de vedere. Puteți, de asemenea, să verificați pasagerul și să vedeți dacă aveți deja o sarcină completă.

Controalele jocului sunt, de asemenea, ușor de stăpânit, dar trebuie să înveți cum să te adaptezi și să conduci prin alte condiții meteorologice sau cum să adori obstacolele din traficul trecut, cum ar fi mașinile cu mișcare lentă. Conduceți și continuați să practicați pentru a deveni profesionist!

Foarte realist

Detaliile din joc te scot din gardă. City Bus Simulator 2010 a reușit să surprindă aerul aglomerat al orașului. Chiar și interacțiunile din joc sunt impresionante, deoarece puteți efectiv schimba o conversație cu pasagerii și primiți plata acestora. În ceea ce privește personajul tău, ajungi să te vezi din punct de vedere al unei a treia persoane, mergi pe străzi și chiar mergi acasă la propriul tău apartament!

Fizica jocului este de asemenea precisă. Elementele jocului răspund cu exactitate la schimbările din mediul său. Există faruri funcționale și indicatoare rutiere care trebuie urmate. Pietonii stau de asemenea în jurul zonei. De asemenea, ziua trece și se transformă în noapte, astfel încât aveți șansa să experimentați și luminile strălucitoare ale orașului care nu doarme niciodată.

Misiuni complete

Misiunea importantă aici, în acest joc, este în principal să ridice și să coboare pasageri la timp. În acest joc veți conduce pe binecunoscutul traseu M42 din New York. O lumină galbenă apare pe locul unde trebuie să vă opriți autobuzul, astfel încât pasagerul dvs. să poată să urce și să călărească. Aceeași lumină galbenă apare și acolo unde ar trebui să le aruncați.

Imersiv și dependent

City Bus Simulator 2010 vă oferă mai multă libertate și profunzime cu jocul său. De asemenea, te face să te simți mai implicat în joc, deoarece ești capabil să-ți vezi personajul și ai interacțiuni reale cu pasagerii. Nu vă lasă cu sarcina simplă de a conduce vehicule și de a aduce pasageri, spre deosebire de alte simulatoare de autobuz. Vei simți ca și cum ai face parte din joc.


Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: