Download Chrome IG Story - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Chrome IG Story
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Faceți ca Instagram să funcționeze așa cum vă așteptați

Chrome IG Story este o extensie pentru Chrome care face ca versiunea Chrome de Instagram să funcționeze similar cu aplicația mobilă Instagram, în principal prin crearea unui set de povești de Instagram ale prietenilor tăi deasupra fluxului tău.

Instagram cu totul inclus

Caracteristica principală a Chrome IG Story este oferirea unei vizualizări a poveștilor Instagram ale prietenilor tăi, unde în mod normal nu există una. Algoritmul de sortare este aproape identic cu ceea ce veți vedea în aplicația mobilă, așa că atunci când IG Story vă este disponibil, este de așteptat să îl utilizați în mod preferențial. Într-adevăr, funcționează mai natural pe majoritatea computerelor desktop decât în versiunea web a Instagram și oferă cele mai multe caracteristici ale acesteia: puteți parcurge povești din cele pe care nu le urmați sau puteți descărca povești cu un clic dreapta.

Citiți poveștile pe care oamenii doresc să le împărtășească

Chrome IG Story este, în esență, o revizuire parțială a interfeței normale pentru desktop desktop. Oferă o vizualizare care este în mod normal disponibilă și utilizată frecvent doar în aplicația mobilă. De asemenea, menține cea mai mare parte a funcționalității versiunii desktop sau chiar adaugă la ea. Este posibil ca unele părți să nu funcționeze așa cum era de așteptat, dar pentru cei care utilizează aproape exclusiv aplicația mobilă, ar trebui să fie o alegere firească.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: