Download Chess Free! - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Chess Free!
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10 | Versiune: Depinde de Dispozitiv
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Șahul este un joc care poate fi bucurat de toate vârstele și datorită acestei platforme digitale, acesta poate fi jucat oricând și oriunde doriți. Pregătește-te pentru o experiență distractivă și educativă!

Simplu și la punct

Șah gratuit! este unic prin faptul că multe dintre distrageri și „bibelouri” asociate cu alte aplicații de joc nu sunt prezente. În schimb, jucătorul se poate concentra asupra adoptării strategiei corecte atunci când concurează un adversar care funcționează prin AI. Cu toate acestea, există încă trei niveluri de dificultate de ales dintre cei care s-ar putea să nu aibă o mare experiență preliminară. În cazul în care rămâi împiedicat sau simți că nu mai există mișcări rămase, poate fi selectată o opțiune la îndemână.

Joacă ca un profesionist

Stăpânirea jocului șahului necesită timp, răbdare și talent. Șah gratuit! te va ajuta să dezvolți toate aceste trei abilități. Un cronometru este inclus, astfel încât meciurile par similare cu competițiile live. Vă rugăm să rețineți că aceasta este, de asemenea, o variantă bazată pe puncte; permițându-vă să vedeți cine este în frunte în orice moment.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: