Download Chameleon for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Chameleon for Windows 10
Categorie:
Programe Wallpapere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Fundaluri frumoase pentru ecranul de blocare Windows 8

Chameleon pentru Windows 8 este o aplicație simplă de personalizare pentru desktop, care vă va permite să alegeți sau să schimbați automat fundalul ecranului de blocare.

Windows 8 oferă tone de personalizare a utilizatorului, dar fundalurile incluse pot deveni plictisitoare foarte repede. Chameleon pentru Windows 8 vă păstrează interesant fundalul ecranului prin mersul prin fotografii noi la un interval stabilit . Puteți seta să se schimbe oriunde între 15 minute și două zile. Cameleonul pentru Windows 8 oferă o modalitate excelentă de a fi întâmpinat cu o fotografie diferită și interesantă de fiecare dată când vă conectați.

Dincolo de setarea fundalului ecranului de blocare, Chameleon pentru Windows 8 nu face cu adevărat nimic altceva . Nu există nicio modalitate de a schimba imaginea de fundal pentru meniul de pornire Windows 8. Veți fi blocat cu temele implicite incluse Microsoft.

În timp ce calitatea fotografiei din Chameleon pentru Windows 8 este excelentă, rezoluția a lăsat mult de dorit. Fotografiile s-au încărcat rapid, dar asta pentru că au fost comprimate. Imaginile arată neplăcute și nu au fost afișate la rezoluția nativă a monitoarelor noastre. Ne dorim ca Chameleon pentru Windows 8 să aibă o modalitate de a descărca automat fundaluri la rezoluția nativă a ecranului.

În general, Chameleon pentru Windows 8 oferă o modalitate distractivă de a obține fundaluri proaspete și interesante pentru ecranul de blocare, dar lasă mult de dorit pentru calitatea fotografiilor.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: