Download Capture ScreenShot lite - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Capture ScreenShot lite
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Realizați capturi de ecran cu ușurință cu Capture ScreenShot Lite

Capture ScreenShot Lite este un instrument gratuit care vă va ajuta să faceți și să faceți capturi de ecran cât mai rapide, cât mai simple și cât mai ușoare. Niciodată nu te vei juca cu un program de artă separat doar pentru a captura o captură de ecran rapidă; acesta este un instrument care va face toate lucrurile complicate pentru tine.

Modul ușor de a face capturi de ecran

În lumea de astăzi, este comun să doriți să faceți o captură de ecran. Poate că doriți să păstrați o imagine a unei conversații de mesaje instantanee; poate că ați văzut ceva care v-a atras atenția și ați dori să economisiți o copie rapidă a acestuia; sau poate ai ajuns la un punct într-un joc în care există o scenă pe care ai dori să o surprinzi pentru posteritate. Indiferent care este motivul dvs., este posibil să încercați să faceți o captură de ecran, doar pentru a fi renunțați la orice proces care vine cu sistemul dvs. de operare. Însă ajutorul este la îndemână: Capture ScreenShot Lite este aici pentru a face ca o captură de ecran să devină un proces mult mai puțin infurios.

Captarea și partajarea capturilor de ecran

Capture ScreenShot Lite vă permite să faceți o captură de ecran fie a întregului ecran, sau pur și simplu a unei secțiuni alese cu cursorul. De acolo, veți salva imaginea capturată, o trimiteți prin e-mail prietenilor sau o puteți imprima în cel mai scurt timp.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: