Download Candy Crush Soda Saga for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Candy Crush Soda Saga for Windows 10
Categorie:
Programe Diverse Educatie
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 8.1
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Saga oficială Candy Crush creată de King este acum disponibilă pentru Windows 10. Cu Candy Crush Soda Saga pentru Windows 10, trebuie să asortați imagini de bomboane colorate pentru a le elimina de pe ecran și anumite combinații au un efect suplimentar care schimbă felul în care joci jocul.

Același joc cu Candy Crush pentru persoanele cu Windows 10

Candy Crush Soda Saga pentru Windows 10 se referă parțial la planificare și parțial la noroc. Modul în care sunt configurate bomboanele se bazează pe noroc și metoda pe care o utilizați pentru a le elimina se bazează pe planificare. Planificarea slabă poate duce la un joc mai lung și la un scor mai mic. Scor puncte și marchezi stele unde trei stele este cel mai bun pe care îl poți marca. Jocul este foarte colorat, iar coloana sonoră este excelentă. Imaginile din fundal sunt desenate cu un stil de desene animate, dar bomboanele în sine arată ca imagini CG cu efecte șlefuite asupra lor. Această versiune a jocului este gratuită la fel ca zdrobitura originală a bomboanelor și este monetizată precum crush-ul bomboanelor originale, unde puteți cumpăra trucuri în aplicație care vă permit să vă descurcați mai bine la niveluri decât ați putea altfel.

Concluzie - Fanii Crush Candy se vor bucura de versiunea Windows 10

Candy Crush Soda Saga pentru Windows 10 este un plus bun pentru computerele moderne. Acesta prezintă aceleași lucruri pe care le-a avut jocul original Candy Crush, cu singura diferență fiind faptul că oamenii sunt capabili să-l joace pe PC-uri și laptopuri moderne. Jocul funcționează bine, nu există bug-uri evidente și este la fel de popular și de captivant ca întotdeauna.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: