Download Calculator Free for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Calculator Free for Windows 10
Categorie:
Programe Calculatoare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Calculator gratuit de bază, dar elegant pentru Windows 8

Calculator gratuit pentru Windows 8 este o aplicație gratuită pentru calculatoare pentru Windows 8 și Windows RT care vine cu mai multe fundaluri elegante.

Un plus util la Windows 8

Windows 8 și Windows RT nu sunt dotate cu un calculator în mod implicit și, pentru mulți utilizatori, comoditatea de a avea un calculator pentru desktop este ceva ce le lipsește. Deși, desigur, puteți folosi telefonul pentru a face calcule rapide, uneori doriți imobilul ecranului unei tablete sau desktop pentru computer pe care vi le oferă Calculatorul gratuit pentru Windows 8.

Aplicațiile pentru calculatoare arată de obicei plictisitor, alegând funcția peste formă, dar Calculator gratuit pentru Windows 8 combină foarte bine ambele. Există patru fundaluri elegante pentru a alege dintre toate, din diferite scene din natură.

Combină funcționalitatea cu eleganța

Calculatorul poate efectua o simplă adunare, scădere, împărțire și înmulțire, dar asta este totul. Nu există caracteristici științifice, deci nu este potrivit pentru matematicieni sau studenți la matematică.

Comutarea temelor este de asemenea foarte ușoară - pur și simplu atingeți sau faceți clic pe unul dintre butoanele cu teme de culoare din partea de sus a ecranului. Singurul dezavantaj este că reclamele mici apar ocazional în partea de jos a ecranului, dar nu sunt suficiente pentru a fi o adevărată pacoste.

Un calculator cu gust pentru toți utilizatorii

Dacă doriți un calculator simplu care să se integreze frumos în Windows 8, Calculatorul gratuit pentru Windows 8 este o alegere bună.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: