Download CINEMA 4D R12 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

CINEMA 4D R12
Categorie:
Programe Design 3D
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: WinXP/2003/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
MAXON CINEMA 4D Studio este cea mai buna oferta MAXON pentru artistii 3D. Daca doriti sa creati grafice 3D avansate dar aveti nevoie de ajutor pentru a crea grafice uimitoare rapid si usor, atunci este alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

Pe langa toate functiile din CINEMA 4D Prime, Visualize si Broadcast, CINEMA 4D Studio adauga unelte avansate pentru personaje, si numar nelimitat de clienti pentru randare in retea. Rezultatul final este ca CINEMA 4D Studio poate rezolva orice proiect pe care i-l oferiti cu usurinta.

Uneltele pentru personaje din CINEMA 4D Studio faciliteaza crearea componentelor si a animatiilor de personaje. Adaugarea parului sau blanii este rapida si simpla, cu o suita puternica de unelte care permite sa cresteti, pieptanati, stilati si animati parul. Motorul de fizica, ce a fost imbunatatit, simplifica efectuarea coliziunilor si interactiunilor complexe dintre obiecte, fie ele cateva sau mii. Randarea in retea va permite sa va folositi de toate calculatoarele din retea pentru a ajuta la randarea mai rapida a animatiilor.

Desi este gandit pentru grafica 3D avansata, uneltele suplimentare din Studio sunt proiectate a fi prietenoase si intuitive. Generarea efectelor 3D avansate precum parul este surprinzator de usoara si rapida, iar CINEMA 4D face mult din munca in locul dumneavoastra. Spre exemplu, parul se va misca automat cand rotiti personajul; iar ciocnirea a mii de obiecte necesita doar cateva click-uri de mouse.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII

Vizitator
10/11/2012, 12:20
Vizitator
19/09/2012, 19:32
Destul de tare din ce scrie aici, abia astept sa il incerc putin...