Download Bus-Simulator 2012 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Bus-Simulator 2012
Categorie:
Jocuri Diverse
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows XP | Versiune: 2016
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Bus-Simulator 2012 este un joc pentru prima persoană, centrat în jurul traseului de tranzit al unui autobuz. Nivelul de detaliu este destul de uimitor, iar producătorii acestui joc au lăsat puțin imaginației în ceea ce privește precizia. Șoferul va trebui să îndeplinească mai multe sarcini, respectând un program strict. Deși a fost lansată inițial în 2012, această platformă este ideală pentru oricine este un fan al platformelor de simulare de autobuz.

Joc și utilizare

Bus-Simulator 2012 este destinat în primul rând să fie folosit de cei care sunt fani ai jocurilor SIM legate de conducere. Aceasta este o platformă extrem de tehnică, astfel încât utilizatorii vor trebui să încorporeze un pic de cunoștințe personale pentru a obține puncte și pentru a debloca niveluri și mai provocatoare. Citiri detaliate ale tabloului de bord digital, starea motorului și chiar nevoile pasagerilor înșiși vor trebui să fie abordate. Totuși, jucătorul va putea să-și organizeze traseul pe baza preferințelor personale.

Funcții și opțiuni suplimentare

Există peste 450 de stații de autobuz pentru a alege, astfel încât opțiunile sunt aproape nelimitate. Alte avantaje unice includ o lume tridimensională masivă, trasee foarte flexibile, misiuni laterale și AI realistă în ceea ce privește pietonii și alte vehicule aflate pe drum.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: