Download Bus Simulator 18 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Bus Simulator 18
Categorie:
Jocuri Diverse
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: Depinde de Dispozitiv
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Bus Simulator 18 este un joc de simulare care le oferă jucătorilor șansa de a prelua rolul de șofer de autobuz. După cum sugerează și numele, aceasta este cea de-a optsprezecea tranșă din seria de simulare și promite să ofere jucătorilor o experiență de joc mai ușoară ca niciodată, precum și o gamă completă de opțiuni personalizabile care să ajute la fiecare experiență complet unică.

Luând la volan

Unul dintre lucrurile minunate despre Bus Simulator 18 este faptul că jucătorii au capacitatea de a alege ce trasee vor urma prin oraș. Există mai multe hărți clare care vă ajută să ghidați drumul, iar atenția la detalii care a intrat în joc este impresionantă și satisfăcătoare.

Devenind șofer de autobuz perfect

Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să fii șofer de autobuz într-un oraș aglomerat, autobuzul Simulator 18 este probabil să fie jocul pentru tine. Cu peisaje urbane uimitoare pentru a explora o mulțime de variații pentru joc, mult timp și efort a trecut clar în joc, iar cei care se bucură de jocuri de simulare ar trebui să se asigure că iau autobuzul Simulator 18 pentru o rotire.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: