Download BumpTop 2.1.6225 Free - Descarca PC Telefon Android sau IOS

BumpTop 2.1.6225 Free
Categorie:
Programe Personalizare Desktop
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: WinXP/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
BumpTop este un program care creaza un desktop virtual 3D fiind mult mai dinamic decat cel clasic. Odata descarcat se instaleaza foarte usor la fel ca orice program, dupa instalare, doar se executa programul si va aparea un desktop mult mai frumos decat cel vechi.

BumpTop transforma desktop-ul dumneavoastra sub forma unei camere cu podea si pereti, pe podea fiind asezate iconitele de pe desktop, iar pe pereti cateva ferestre care va ofera accestul rapid la Twitter, Facebook, accestul de acum se face mult mai usor, de exemplu daca doriti sa faceti upload la o fotografie pe Facebook, trebuie doar sa v-a autentificati si sa trageti (drag & drop) fotografia peste widget-ul Facebook.

Pe peretii acestei incaperi mai puteti adauga inconitele de pe desktop. Deasemenea puteti grupa inconitele de pe desktop in grupuri, iar aceasta functie mi se pare destul de utila in cazul celor care au o multime de inconite pe desktop.

Le mai puteti ordona dupa un traseu stabilit de dumneavoastra, sub forma de stiva, una peste alta, sau le puteti introduce in foldere. Tot pe peretii acestui cub sau camere puteti adauga si un slideshow cu pozele dintr-un folder selectat de dumneavoastra.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII

Vizitator
29/12/2012, 12:12
este fisier corupt nu downloada