Download Bubble Shooter 2018 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Bubble Shooter 2018
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10 | Versiune: Depinde de Dispozitiv
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Revenim la jocul clasic arcade preferat al tuturor: Bubble Shooter 2018 ! De data aceasta, nu va fi doar popping bule colorate pentru că vei juca acest joc pentru a realiza o sarcină foarte importantă, care este de r escue animalele pentru copii!

Chemarea tuturor iubitorilor de animale

Animalele pentru bebeluși sunt prinse în interiorul bulelor și depinde de tine să le eliberezi prin apăsarea bulelor de pe jumătatea superioară a ecranului. Aceste bule au culori corespunzătoare și în primele niveluri sunt grupate convenabil, astfel încât fotografierea lor cu o minge de aceeași culoare va fi cu adevărat ușoară. După ce veți putea să bule bule care sunt în apropiere sau atașate de copilul prins, bula care le va încărca va izbucni și va cădea pe pământ cu o parașută pe spate. Există multe tipuri diferite de animale pe care le veți întâlni pe parcursul jocului, precum racii, vulpile și pisicile ! Adăugarea unui pic de misiuni de salvare a animalelor în acest popular joc cu arcade îl face mai interesant, interesant și unic de la alte jocuri de tragere cu bule.

Izbucni cu culori

Bule deasupra tuturor variază culoarea și pe măsură ce avansați prin niveluri, se adaugă noi culori de bule . Face jocul mai greu și mai provocator mai ales atunci când bulele de aceeași culoare nu mai sunt grupate în număr mare. Uneori veți întâlni bule singulare și va trebui să vă bazați pe canonul dvs. pentru a produce culoarea care se va potrivi cu bule singulare. Asta înseamnă că culorile bulelor tale vor apărea la întâmplare. Este posibil să fiți nevoit să dați foc de mai multe ori înainte de a putea obține ceea ce aveți nevoie, așa că trebuie să credeți cu adevărat asta înainte de a filma. Eliberarea continuă a bulelor fără a izbucni cu succes cele care le vor determina să se acumuleze până când vor ajunge în cele din urmă la pământ. Când o vor face, vei pierde jocul.

Având în vedere că bule sunt un sortiment de culori face clar jocul colorat așa cum este, dar bulele nu sunt singurul lucru care face ca Bubble Shooter 2018 să fie plăcut pentru ochi. Vizualizările și graficele sale ajută, de asemenea, la stabilirea unei dispoziții ușoare și relaxante. Acest joc este, până la urmă, creat pentru persoanele care nu au nimic de făcut și ar dori să se așeze, să se relaxeze și să se mențină distrați fără prea mult efort.

Distracție fără efort

Bubble Shooter 2018 este un tip de jocuri arcade cu control foarte ușor și mecanică de joc. Adăugarea de a elibera animalele prinse este o minunată și drăguță, care face ca jucătorii să se simtă împliniți. Înțelepciunea este, de asemenea, un bonus adăugat și foarte bine primit. Oameni de toate vârstele se pot juca și se pot bucura de acest joc arcade clasic.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: