Download Brawl Stars - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Brawl Stars
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10 | Versiune: 1.0.12065.123
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Brawl Stars este un joc mobil de strategie 3-vs-3 gratuit de Supercell, de la Supercell, în care preiați adversarii online prin împușcare, suflând bombe și lovindu-i într-un glorios glam multiplu jucător. Asemănător stilului de artă cu celelalte jocuri ale lui Supercell, precum Clash of Clans și Clash Royale, Brawl Stars este un joc MOBA (multiplayer online arena arena) și are mai multe moduri de joc pentru a compensa lipsa unei povești principale a campaniei cu un singur jucător. În ciuda faptului că este făcut pentru smartphone-uri, puteți juca acest titlu pe computer cu emulatorul Android Tencent Gaming Buddy.

Calea luptătorului

Brawl Stars oferă o selecție largă de personaje redate la fel ca și cum fac alte jocuri MOBA. Aici, trebuie să joci Brawlers cu aspect de drăguț, care au fiecare personalități și abilități unice pe care le poți folosi în avantajul tău. Cu toate acestea, nu toate sunt gratuite - va trebui fie să muncești din greu pentru a debloca majoritatea, fie să folosești niște bani reali pentru a lua o comandă rapidă. Brawl Stars vă permite, de asemenea, să le îmbrăcați în piele cu aspect frumos, pe care le puteți câștiga sau cumpăra, și dețin super abilități care pot fi utilizate cu atât mai mult timp cât luptați și abilități pasive pe care le puteți debloca pe parcurs. În afară de diferitele moduri de joc, Brawl Stars arată întotdeauna proaspăt cu Brawlers pe care îi poți avea în echipa ta.

A treia oară este farmecul

Ca și celelalte MOBA, veți fi puternic investit în formarea echipelor cu străini sau chiar cu propriii prieteni. Cu toate acestea, în Brawl Stars, limita de membru este de până la trei și deci va trebui să alegeți cu atenție Brawlers. De asemenea, puteți asuma diferitele provocări ale jocului pe cont propriu sau cu un partener fidel, deoarece există alte moduri de joc care se ocupă de jocul solo și duo . Numărul mic de jucători de pe arenă, comparativ cu celelalte MOBA, este unul dintre cele mai importante momente ale Brawl Star. Câmpul tău de luptă este mai mic decât majoritatea, dar este încă destul de complicat și trebuie să fii deștept în a folosi spațiul mic împotriva adversarilor tăi.

Nu te plictisi niciodată

Există mai mult de 5 moduri de jocuri multiplayer în Brawl Stars și fiecare oferă un moment distractiv pentru tine și prietenii tăi. Celebrul Gem Grab te face curse împotriva echipei inamice de 3 jucători pentru a colecta și ține pe 10 pietre prețioase pe hartă cât timp poți. Showdown este pentru un jucător unic și doi într-o luptă royale de luptă de pe hartă - completată de power-up-uri pentru a-ți stimula Brawler. Bounty este similar cu Gem Grab, dar în loc de nestemate, colectați stele și le puteți obține doar scoțând adversarii. Pe de altă parte, Heist este un fel de mod de apărare de bază , în care trebuie să deschideți siguranța inamicului în timp ce vă protejați echipa în siguranță. Puteți juca fotbal sau fotbal pe hartă cu Brawl Ball . Brawl Stars oferă și tone de evenimente speciale și cu timp limitat.

Întotdeauna Clobberin 'Time

Pentru un joc Supercell, Brawl Stars este în ansamblu bine făcut și extrem de captivant în distracția sa. Suferă aceleași probleme vechi cu jocurile în timp real și acest lucru nu este prea rău pentru o problemă în comparație cu performanțele Brawl Stars pentru majoritatea jucătorilor săi. Jucarea pe computerul dvs. folosind Tencent Gaming Buddy vă poate ajuta la corectarea problemelor de conectare, astfel încât acesta este un joc recomandat pentru a încerca în gama de Supercell.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: