Download Blur Photo Background Maker - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Blur Photo Background Maker
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un software de procesare a imaginilor pentru a estompa fundalul fotografiilor

Orice ilustrator sau fotograf vă va putea spune probabil că estomparea fundalului imaginilor dvs. adaugă profunzime instantanee. Desigur, majoritatea camerelor de pe telefoanele mobile nu au funcții care pot estompa fundalul imaginilor, spre deosebire de camerele tradiționale. Unii dintre ei o fac, dar majoritatea nu. Dacă sunteți unul dintre acei oameni nefericiți ale căror aparate foto nu pot estompa fundalul, puteți obține acest efect prin post-procesarea imaginilor. Cu toate acestea, software-ul profesional de procesare a imaginilor, cum ar fi Photoshop, poate fi extrem de scump. Fundal foto încețoșată de Cidade este oferită ca o alternativă gratuită, dar se poate măsura?

Prima impresie

În ceea ce privește primele impresii, Blur Photo Background Maker face bine cu siguranță. Este extrem de rapid și ușor de instalat. Din moment ce provine din magazinul Microsoft, tot ce trebuie să facă un utilizator este să acceseze pagina Microsoft Store și să facă clic pe butonul Obține. Nu există pași suplimentari necesari pentru instalarea acestuia. Programul se va descărca și instala automat.

Primul ecran este, de asemenea, destul de bun. Pe deasupra unei imagini încețoșate există o imagine ascuțită, ceea ce indică clar faptul că veți obține atunci când utilizați acest software. Cu toată sinceritatea, însă, performanța acestui software este un pic dintr-o pungă mixtă care se bazează foarte mult pe negativ.

Geantă mixtă

Așa cum am menționat mai sus, performanța Blur Photo Background Maker este o geantă mixtă care se sprijină foarte mult pe negativ. Printre lucrurile pozitive despre acest program este faptul că face efectiv imagini încețoșate . Din păcate, nu despre asta ar trebui să fie acest program. Așa cum sugerează și numele său, programul este menit să estompeze fundalul imaginilor dvs. și, în acest sens, acest program nu funcționează cu adevărat atât de bine.

În primul rând, interfața pentru editarea imaginii este prea simplă. Există o fereastră în care puteți vedea și marca imaginea. Mai jos, sunt butoanele de prim plan și de fundal cu care puteți selecta pentru a marca imaginea. Vorbind despre aceste butoane, este frustrant faptul că nu există nicio indicație pe care o utilizați la un moment dat. Acest lucru este cu atât mai problematic, deoarece nu puteți anula nici o acțiune pe care o faceți. Te vei trezi că trebuie să refac toate mărcile, deoarece ai folosit accidental butonul greșit.

În plus, nu veți putea cu adevărat să vă estompați cu exactitate imaginea. Procesul de marcare a imaginii dvs. este atât de imprecis încât de multe ori veți constata că imaginea rezultată este neclară în locuri care nu ar trebui să aibă neclarități.

De ce nu, deoarece este gratuit?

Blur Photo Background Maker nu este cu siguranță pentru persoanele care au nevoie de imagini care arată profesional. De fapt, s-ar putea să nu fie deloc pentru nimeni. Este dificil de utilizat, iar funcțiile de bază, cum ar fi un buton de anulare, lipsesc în mod evident. Dacă îl poți studia și folosi, atunci este bine pentru tine. Oricum este gratuit, așa că nu veți pierde nimic încercând. Sincer să fiu, aș spune că există programe gratuite mai bune acolo.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII