Download BlazBlue Cross Tag Battle - Descarca PC Telefon Android sau IOS

BlazBlue Cross Tag Battle
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

BlazBlue Cross Tag Battle este un joc de luptă în 2D în care jucătorii aleg echipe de două personaje și luptă din cap în cap pentru victorie. Pe lângă personajele din seria de jocuri de luptă BlazBlue, acest joc include și personaje din alte francize de jocuri de luptă.

Un combo captivant

BlazBlue Cross Tag Battle prezintă o listă inițială de 40 de caractere, incluzând atât caracterele de pornire cât și cele DLC. Acestea provin din jocurile anterioare BlazBlue, dar și din seria Persona 4 Arena, seria Under Night In-Birth. Personaje din seria web RWBY sunt de asemenea disponibile. Jocul se bazează în jurul unui sistem de luptă cu etichete 2v2, așa cum se găsește în jocuri precum Marvel și Capcom Infinite. Fanii jocurilor anterioare din seriile BlazBlue, Under Night In-Birth sau Persona 4 Arena vor constata că sunt prezente elemente ale mecanicii din fiecare joc, dar există schimbări semnificative. Rezultatul este un joc complet nou care prezintă noi provocări chiar și pentru experții la jocurile originale.

Un joc de luptă turneu all-star

BlazBlue Cross Tag Battle ar trebui să fie pe placul fanilor acestor serii, dar vor constata că schimbările semnificative pot însemna o curbă de învățare abruptă. Acesta este un nou joc care va depune eforturi pentru a stăpâni.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: