Download Bing Desktop - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Bing Desktop
Categorie:
Programe Wallpapere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Frumusețea paginii de pornire Bing pe desktopul Windows

Bing Desktop este o aplicație oficială Microsoft care aduce frumusețea și funcționalitatea Bing direct pe desktop.

Aparențele

Cea mai notabilă adăugare pe care Bing Desktop o va aduce desktopului dvs. este tapetul - primește automat imaginea Bing din acea zi și o stabilește ca fundal. Fiind Bing, această imagine este întotdeauna de mare calitate și, de 9 ori din 10, cu adevărat frumoasă. Dacă faceți clic pe simbolul cu informații reduse, veți obține mai multe informații atât despre fotografie, cât și despre fotograf.

Funcționalitate

Bing Desktop adaugă și o casetă de căutare Bing pe desktop. Folosirea acestuia este destul de auto explicativă, iar rezultatele se vor deschide în browserul dvs. implicit. Poate fi comutat cu comanda rapidă a tastei Windows + H sau fixat pe desktop, oricare dintre acestea este mai ușor.

Setări

Apăsând simbolul mic de pe butonul de căutare Bing Desktop, veți vedea opțiunile aplicației. Acestea nu sunt extinse - puteți seta Bing Desktop să pornească automat, să activeze sau să dezactiveze tasta rapidă și să alegeți dacă doriți sau nu ca Bing Desktop să facă pagina de pornire zilnică în tapetul dvs. Singurul lucru care ne-a lipsit a fost capacitatea de a omite un tapet - dacă nu vă place oferta zilnică, va trebui să setați una nouă manual - din propriile imagini.

Bing Desktop nu este revoluționar, dar este un mod rapid pentru fanii Bing de a aduce cel mai bun motor al căutării direct pe desktop.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: