Download Battlefield V - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Battlefield V
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Battlefield 5 este a cincea tranșă din foarte populară serie de jocuri Battlefield. De data aceasta acțiunea are loc în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, care promite să facă scenele de luptă să se simtă mai realiste și mai antrenante ca niciodată.

Pregătește-te să mergi la luptă

De data aceasta, jocul revine la rădăcinile sale și promite să le permită jucătorilor să experimenteze al doilea război mondial ca niciodată. Acțiunea începe odată cu Căderea Europei și pe lângă căutarea inamicului și scoaterea lor cât mai repede posibil, jucătorilor li se oferă și o serie de alte sarcini de completat, cum ar fi crearea de adăposturi și căutarea de hrană, deși unele dintre aceste sarcini sunt mai interesanți decât alții și nu există nicio modalitate de a înainta repede prin părțile mai pline de joc.

Devenit soldatul perfect

Oricine este un fan al francizei Battlefield și caută o provocare nouă, trebuie să se asigure că verifică Battlefield 5. Crearea și personalizarea propriului soldat poate fi foarte distractivă, în timp ce există o mulțime de variații de joc pentru a păstra jucătorii. în vârful picioarelor și asigurați-vă că vor reveni pentru mai mult.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: