Download Battlefield Hardline - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Battlefield Hardline
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Linia de luptă Hardfield este o încercare de a îndepărta seria de trăgători din prima persoană de un cadru militar prin mutarea acțiunii în centrul orașului Miami și lupta împotriva criminalității. Dezvoltat de Visceral Games , cunoscut pentru Dead Space, Hardline împinge o poveste mai bună cu personaje mai profunde decât au fost anterior în franciză.

Destinație nouă, același gameplay

În loc să plece din nou în străinătate, Battlefield Hardline are loc în Miami, Florida. Această nouă setare arată locațiile care nu au mai fost văzute în franciză. Cu o campanie de un singur jucător care se joacă ca o mini-serie TV, Hardline creează personaje cu mai multă adâncime decât stereotipurile obișnuite de shooter. Acest lucru este ajutat de o distribuție de actori recunoscuți, care joacă diferitele roluri principale. Peste zece episoade, trăiești ca Nicholas Mendoza, detectiv al poliției din Miami. Fiecare episod variază în lungime, dar senzația generală a campaniei pentru un singur jucător este mult mai coezivă decât titlurile anterioare ale câmpului de luptă.

Multiplayer-ul a primit și o mare schimbare. În loc de derapajele masive pe 64 de laturi ale Battlefield 4, Hardline are noi moduri precum Heists , Hotwire și Blood Money . Aceste meciuri prezintă grupuri mici de echipe cu obiective diferite, precum jefuirea unei bănci, furtul mașinilor sau colectarea de bani. Modurile de cucerire și de combatere a morții echipei sunt încă disponibile, dar acestea au hărți mult mai mici decât Battlefield 4, ceea ce duce la mai multe bătălii în sferturi.

Ușor diferit, dar tot la fel

Una dintre marile adăugări la modul single player este capacitatea de a aresta inamicii . Acest accent pe poliție realistă înseamnă că nu ai acces la grenade în niciun moment al campaniei. Există un sistem de nivelare care deblochează noi atașamente de arme. Mendoza are de asemenea un scaner care poate găsi dovezi pe toată durata campaniei care vă permite să deblocați noi arme. Este posibil să deblocați armele prin ridicarea lor, dar cele mai bune se găsesc folosind acest mecanic de colectare a dovezilor.

Povestea Battlefield Hardlines este bună . Unele episoade sunt mai puternice sau mai slabe decât altele și durează câteva episoade înainte ca jocul să crească cu adevărat. Finalul este deschis, lăsând loc unei continuare.

Modificările la multiplayer cu moduri noi îl fac mai mult bazat pe echipă decât înainte. Călăreții sunt o aventură de polițiști față de infractori, unde polițiștii încearcă să protejeze două morminte și infractorii încearcă să fure pachete și să le livreze într-un punct de cădere. Alte moduri noi precum Hotwire sunt distractive, dar puțin dezechilibrate. Fiecare echipă trebuie să obțină mașini diferite și apoi să conducă cât mai repede. Dacă nu aveți o mașină, atunci poate deveni un pic plictisitor. Modurile clasice de cucerire și de combatere a morții sunt încă disponibile și oferă o pauză decentă.

Sistemul de nivelare este diferit de celelalte titluri de pe câmpul de luptă, deoarece câștigați bani și experiență . Banii sunt folosiți pentru a cumpăra arme noi specifice clasei. Polițiștii și infractorii au arme diferite. Actualizările armelor sunt bazate pe ucideri, astfel încât deblocarea atașamentelor necesită să atingeți praguri diferite. Trebuie achiziționate dispozitive precum grenade sau cârlige. Lucrul bun este că, odată ce cumpărați ceva, este deschis pentru toate clasele diferite.

Toate problemele obișnuite de trăgător în prima persoană există în multiplayer-ul Hardline. Există autovehicule cu punct de refacere, dezechilibrul armelor și detectarea loviturilor enervante. Diferitele hărți permit și o mulțime de exploatări. Multiplayer este distractiv atunci când oamenii lucrează împreună, dar frustrant atunci când alți jucători sunt în el doar pentru a alunga ucigași în loc de a finaliza obiective.

O tangentă bună a câmpului de luptă

Battlefield Hardline este un joc bun. Se concentrează foarte mult asupra campaniei sale distractive cu un singur jucător și schimbă multiplayer-ul pentru a adăuga mai multă varietate. Nu totul are succes, dar jocul general este solid . Va trebui să petreci mult timp în multiplayer pentru a te ocupa de diferitele moduri, dar cu siguranță este distractiv cu jucătorii potriviți. În orice caz, Hardline arată că, chiar și cu brandul serialului, acesta poate merge în direcții diferite și se poate simți totuși ca un joc Battlefield.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: