Download Battlefield 1 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Battlefield 1
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: Preview
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Battlefield 1 este un trăgător în prima persoană care este stabilit în timpul Primului Război Mondial . A fost creat pentru Playstation 4, XBox One și pentru computere Windows. Probabil că sunteți obișnuit până acum cu jocurile WW1 și recunoașteți că, de obicei, înseamnă hardware de tehnologie inferioară și mașini minuscule, dar nu în acest joc. Acest joc este de bază și este realist. Nu ai experimentat o explozie până nu ai simțit-o în Battlefield 1 .

Spre deosebire de jocurile de care vă reamintește

La prima vedere, ai fi iertat că ai gândit „Medalia de onoare”, dar joacă puțin și vei vedea că există o lume a diferenței. Jocul este mult mai neted și există multe alte lucruri în jurul tău decât un joc cu Medalia de Onoare. Vă luptați în primul război mondial dintr-o perspectivă a primei persoane, unde arma dvs. este ținută în partea stângă jos sau dreapta a ecranului dvs. până când începeți să trageți . Parcurgeți povestea într-o modă liniară, dar într-un mediu care se simte deschis / lumi de nisip. Urmărește-ți parametrii misiunii și rămâne prins în lupte și drame în timp ce mergi. Grafica este în afara acestei lumi , așa că veți avea nevoie de un PC pentru jocuri dacă nu utilizați o consolă. Povestea este bazată pe oameni, nu este vorba despre câștigarea războiului, ci despre oamenii din el. Povestea și personajul care acționează par a fi inspirate din filmul de război Fury.

Explozii crăpate de focuri de artificii și dramă de lovire grea

După cum ne-a învățat jocurile de război pe PC, sunetul este totul, iar creatorii Battlefield 1 îl știu. Împușcați pe cineva aproape, și puteți auzi oasele lor rupându-se în timp ce gloanțele zboară. Sunetele exploziilor sunt clare, iar sunetul armelor nu este prea repetitiv, ceea ce este un mare avantaj la un trăgător de prima persoană ca acesta. Grafica este uimitoare , dar nu sunt perfecte. La fel ca în cazul multor jocuri de război, fețele personajului arată puțin. Având în vedere tehnologia actuală a consolei, ei ar fi putut face ceva mai mult cu chipurile personajului. În schimb, ei și-au pus cea mai mare parte din eforturi, motiv pentru care jocul pare fantastic atunci când o luptă este în plină desfășurare. Creatorii au adăugat o mulțime de varietăți în joc, de când sări de la un scenariu pe jos, la altul într-un avion și altul într-un balon și așa mai departe. Se adaugă la redarea jocului, dar îndepărtează realismul perceput al jocului. Din păcate, creatorii au smuls bucăți din joc, astfel încât să poată face vânzări cu conținut descărcabil. De exemplu, nu puteți juca ca francez decât dacă plătiți în plus.

concluzii

Povestea este o dramă de război nouă, deși testată în timp, iar jocul este mult peste medie. EA l-a răsfățat puțin, fiind atât de mulți bani și forțând jucătorii să plătească suplimentar cu conținut descărcabil înainte să se poată bucura de întregul joc. Cu toate acestea, dacă ați cumpărat un PC pentru jocuri, un Playstation 4 sau Xbox One, atunci Battlefield 1 este motivul pentru care ați plătit toți acești bani.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: